REPUBLIKA U GELZENKIRHENU: ''Orlovi'' vrše poslednje pripreme pred meč sa Engleskom!

Autor:

Sport

15.06.2024

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Srbija može do pobede?

REPUBLIKA U GELZENKIRHENU: ''Orlovi'' vrše poslednje pripreme pred meč sa Engleskom!

Foto: Republika

Reprezentacija Srbija sutra od 21.00 čas igra svoj prvi meč Evropskog prvenstva u Nemačkoj protiv selekcije Engleske na Ventlis Areni u Gelzenkirhenu. Izabranici Dragana Stojkovića odradili su poslednji trening pred meč sa Englezima na stadionu Šalkea, a naš portal je sve to zabeležio. Među našim reprezentativcima vlada odlična atmosfera i nadamo se da će to preneti sutra i na teren.

 

 

Pre treninga selektor Stojković i kapiten nacionalnog tima, Dušan Tadić održali su konferenciju za medije gde su izneli svoje utiske pred sutrašnji okršaj. Oni su izneli veliki optimizam i najavali da će svim silama napasti jednog favorita za osvajanje Evropskog prvnestva.

Ovaj susret izaziva posebno interesovanje javnosti, s obzirom na značaj takmičenja i kvalitet protivnika. Srbija će pokušati da ostvari dobar rezultat protiv jakog engleskog tima. Srbija se nalazi u grupi C zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Naš nacionalni tim učetvuje na evropskoj smotri nakon 24 godine i svi sa velikim nestrpljenjem iščekuju prvi meč ''orlova''.

U drugom susretu iste grupe sastaju se Danska - Slovenija. "Orlovi" će u drugom kolu igrati protiv Slovenaca na Alijanc areni, dok su Skandinavci rival u poslednjoj rundi, takođe, na stadionu Bajerna. Svi sa velikim nestrpljenje iščekujemo ove duele i da vidimo kako će se Srbija pokazati u Nemačkoj.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading