ŠAĆIRIJU SE SMEJE CELA EVROPA: Provokator dao gol, pa se POLOMIO proslavljajući ga (VIDEO)

Autor:

Sport

20.06.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvadio komad trave

ŠAĆIRIJU SE SMEJE CELA EVROPA: Provokator dao gol, pa se POLOMIO proslavljajući ga (VIDEO)

Foto: X/Printscreen

Juče su navijači na "Rajnengeri" stadionu u Kelnu imali priliku da prisustvuju spektakularnom golu Šaćirija za reprezentaciju Švajcarske protiv Škotske, ali i da se nasmeju njegovoj smešnoj proslavi. Bivša zvezda Liverpula postigla je sjajan pogodak za izjednačenje nakon što je Skot Mektominaj otvorio golgeterski niz udarcem koji je završio u mreži posle odbitka.

Međutim, omraženi 32-godišnji fudbaler u Srbiji, iskoristio je loše dodavanje Ralstona, ali je ipak morao dosta da se potrudi da bi sa oko 25 metara pogodio gol. Odlučio se da šutira iz prve, perfektno pogodivši same rašlje, a golman Angus Gun nije imao nikakve šanse da odbrani udarac. Međutim, smešna scena usledila je nakon gola.

Šaćiri je potrčao ka zastavici pored terena i pokušao da klizeći proslavi pogodak. Međutim, njegova kolena su se zaglavila u travi, što je rezultiralo time da se prevrnuo, kidajući pritom dosta trave. Iako ga to nije omelo u proslavi sa saigračima, gledaoci su na to reagovali smejući se. Pomenuti momenat možete pogledati u videu na 1:30.



Šaćirijev gol takođe znači da je on jedini igrač koji je postigao gol na poslednja tri Svetska prvenstva i Evropska prvenstva, što je impresivan podatak koji je zaista za poštovanje. S druge strane, smešna proslava nakon gola dodatno je uveselila navijače i dala im razlog za nove komentare na društvenim mrežama. Jedan od njih je napisao: "Proslava Šaćirija klizeći nije prošla kako je planirao", dok je drugi dodao: "Sjajan gol Šaćirija, ali proslava nije bila baš impresivna." Treći je rekao: "Divan gol. Grozna proslava".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading