SRBI OKUPIRALI MINHEN: Važno saopštenje za sve navijače! Ćirilica danas postaje zvanično pismo u Bavarskoj! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.06.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I Nemci će progovoriti srpski...

SRBI OKUPIRALI MINHEN: Važno saopštenje za sve navijače! Ćirilica danas postaje zvanično pismo u Bavarskoj! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Sedmi dan Evroprkog prvenstva u fudbalu, donosi verovatno i najvažniji meč našeg nacionalnog tima. Srbija će se sa početkom od 15 časova na minhenskoj "Alijanc Areni" sastati sa izabranom selekcijom Slovenije, a pobednik navedenog meča imaće veliku šansu da grupnu fazu takmičenja okonča na drugoj poziciji i time obezbedi plasman u nokaut fazu.

Kako je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović u obraćanju iz Minhena sinoć izjavio, očekuje se da gotovo polovina prisutnih navijača na stadionu u Minhenu podrži srpki nacionalni tim, jasno je da će bavarska prestonica od ranog jutra dobiti crveno-plavo-beli kolorit u bojma zastave Srbije.

Naš izveštač iz Minhena Dražen Ostojić javlja da su se srpski navijači već organizovali, tako da će okupljanje početi već od 10 časova na Marienplacu u srcu Minhena. Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina "Alijanc Arene" zajedno će krenuti ka minhenskoj fudbalskoj lepotici, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Foto: Republika

Važno obaveštenje za sve navijače u Minhenu

 

Da podsetimo, tokom jučerašnjeg dana najavljeno je da će reprezentacija Srbij na današnjem meču nastupiti u sledećem sastavu: Rajković – Veljković, Milenković, Pavlović – Živković, Ilić, Lukić, Mladenović – Tadić – Vlahović, Mitrović.

Foto: Republika

Sa lica mesta - Dražen Ostojić

 

Inače biće ovo prilika da naš nacionalni tim zabeleži prvi trijumf na evropskoj fudbalskoj smotri nakon pune 24 godine i dva dana. Naša reprezentacija je na EVRO 2000 slavila 18. juna u Liježu protiv reprezentacije Norveške rezultatom 1:0, a strelac pogotka na navedenom meču bio je Savo Milošević

Svi navijači u Srbiji imaće priliku da direktan prenos sa "Alijnc Arene" prate na RTS-u i TV Arenisport Premium 1 sa početkom od 15 časova.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading