BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER ODUŠEVIO SRPSKE NAVIJAČE: Naleteli na njega u Minhenu, jedan njegov gest ih je ostavio bez reči

Autor:

Sport

20.06.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović može da bude ponosna na svog supruga.

BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER ODUŠEVIO SRPSKE NAVIJAČE: Naleteli na njega u Minhenu, jedan njegov gest ih je ostavio bez reči

Foto: instagram

Fudbaleri Srbije imaće veliku podršku svojih navijača na današnjoj utakmici protiv Slovenije u Minhenu. Prema najavama, biće oko 30.000 simpatizera "orlova" od 15 časova na veoma važnom duelu na Alijanc areni, a jedan od njih sigurno će biti i Bastijan Švajnštajger. Proslavljeni nemački fudbaler biće kod svoje kuće jer je najveći trag u fudbalu ostavio upravo u dresu Bajerna iz Minhena, a njegovo srce će kucati za Srbiju.

Naime, Basti je suprug naše proslavljene teniserke Ane Ivanović, a kako je najavio, osim za rodnu Nemačku, na EVRO 2024 će navijati za "orlove". Međutim, Švajnštajger je dodatno oduševio naše navijače koji su ga sreli danas u Minhenu. Švajni je uz osmeh pristao da se slika sa njima, a onda su razmenili nekoliko reči. I to na srpskom jeziku. Da, Bastijan je uz našu Anu naučio srpski. Barem ono osnovno.

- Švajni, priča srpski tečno. Brat - napisao je jedan od navijača koji se slika sa njim uz fotografiju objavljenu na Instagramu.

Podsetimo, okupljanje srpskih navijača počelo je mnogo pre zakazanih 10 časova na Marienplacu u srcu Minhena. Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina "Alijanc Arene" zajedno će krenuti ka minhenskoj fudbalskoj lepotici, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Republika

Foto: Republika

 

Takođe, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

- Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
BOGDAN

21.06.2024 09:15

SVAJNSTAJNGER ZA SVAKAKO JE NAJBOLJI SRBSKI ZET.