OGLASIO SE LUKA DONČIĆ: Moćna poruka Slovenca SRPSKOG POREKLA pred spektakl u Minhenu!

Autor:

Sport

20.06.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrška jednog od najboljih košarkaša današnjice.

OGLASIO SE LUKA DONČIĆ: Moćna poruka Slovenca SRPSKOG POREKLA pred spektakl u Minhenu!

Foto: Twitter/Printscreen/Badbunnybasket

Luka Dončić sa tri prsta

Košarkaš Dalas Maveriksa, Luka Dončić, privukao je pažnju javnosti svojom podrškom reprezentaciji Slovenije pred meč drugog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Njegova podrška je izazvala reakcije među navijačima obe reprezentacije, a posebno je bila zapažena neposredno pred početak meča.

Odbrojavaju se poslednji sati pred meč drugog kola između Srbije i Slovenije u Grupi C na EVRO u Nemačkoj, duel koji je izuzetno bitan za obe selekcije. Očekuje se velika borba na terenu, a oba tima će dati sve od sebe kako bi ostvarili pobedu.

Evo šta je poručio Dončić, a objavila zvanična stranica FS Slovenije na društvenoj mreži Iks:


Luka Dončić se oglasio neposredno pre početka meča, dajući podršku svojoj reprezentaciji i izražavajući želju da stignu do prvog trijumfa na EP u Nemačkoj. Njegova podrška je izazvala dodatnu pažnju javnosti i postala predmet rasprave među navijačima, budući da i vrapci na grani znaju da je jedan od najboljih košarkaša današnjice poreklom Srbin. Ruku na srce, on sam to nikada nije krio.

Nadamo se da će srpska reprezentacija, poznatija kao "orlovi", uspeti da spreče Sloveniju u ostvarivanju njihovog cilja i ostvare pobedu na ovom važnom meču. A čini se da Dončić danas neće biti nezadovoljan kojim god rezultatom da se završi utakmica na Alijan Areni u Minhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading