IDRIS ELBA U BEOGRADU! Slavni glumac viđen u centru srpske prestonice!

Autor:

Zabava

20.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesec dana nakon boravka u našoj zemlji Elba se vratio u Srbiju.

IDRIS ELBA U BEOGRADU! Slavni glumac viđen u centru srpske prestonice!

Foto: Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Idris Elba

Britanski glumac Idris Elba ponovo boravi u Srbiji u koju se vratio mesec dana nakon što je s kolegom Džonom Sinom, američkim rvačem, reperom i glumacem, snimao film u našoj zemlji.

Elba je viđen u Beogradu, u centru grada u blizini jednog luksuznog hotela, a kako prenose mediji, glumac je došao u srpsku prestonicu kako bi dosnimio scene za film "Heads of State".

Reč je o akcionoj komediji u režiji Ilje Najšulera, a iza novog projekta stoji Amazon studio. Snimanje ovog ostvarenja počelo je još prošle godine, a nedavno je usledio nastavak rada. 

Republika

Foto: e-stock, Credit: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Džon Sina i Idris Elba

Dok je Džon Sina već imao priliku da poseti Beograd 2009. godine kada je imao meč u Areni, Idris Elba je tek nedavno upoznao lepote naše zemlje. Inače, njega je časopis Pipl izabrao za najseksepilnijeg čoveka na svetu za 2018. godinu, na šta je britanski glumac rekao da mu je ta titula dosta podigla samopouzdanje. On je odrastao kao jedinac u porodici afričkih imigranta u Istočnom Londonu.

- Malo su me maltretirali. Ali, opet, dokle god sam mogao da puštam brkove, bio sam najzanimljivije dete u bloku. Puštao sam brkove, imao mišiće, bio sam lud - izjavio je glumac, koji je našoj publici najpoznatiji po ulogama u serijama "Žica"i "Luter" i roli Nelsona Mandele u biografskom filmu "Mandela: Long Walk to Freedom".

Snimanje ostvarenja "Heads of State" je počelo u Londonu u maju prošle godine, nastavljeno je u Trstu, a dodatne scene su se dosnimavale prošlog meseca i sada se privode kraju. U filmu glume još i Prijanka Čopra, Pedi Konsidajn, Stiv Rut, Karla Gudžino, Džek Kvejd , Sara Najlz i Ričard Kojl.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading