FUDBALER ALBANIJE STAO UZ NAVIJAČE I PLJUVAO PO SRBIMA: Skandalozne psovke na samom terenu, UEFA mora da reaguje!

Autor:

Sport

20.06.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je prevrašilo svaku meru.

FUDBALER ALBANIJE STAO UZ NAVIJAČE I PLJUVAO PO SRBIMA: Skandalozne psovke na samom terenu, UEFA mora da reaguje!

Foto: Tanjug/AP

Albanci ne mogu bez skandala na ovom Evropskom prvenstvu! Posle navijača, koji na svakom koraku prozivaju i vređaju Srbe, sada je napadač Albanije Mirlind Daku iz čista mira vređao Srbe i Makedonce posle utakmice sa Hrvatskom (2:2). On je posle meča prišao navijačima, uzeo megafon i pokrenuo uvredljivo skandiranje upućeno Srbima i Makedoncima.

- Pi*ka im materina, Srbima i Makedoncima - pokrenuo je pesmu Mirlind Daku.

 

 

Dakle, umesto da proslavi veliki rezultat svog tima, on je rešio da posle provedenih desetak minuta na terenu sve završi sa skandalom. Vređao je Srbe i Makedonce, a sada će Fudbalski savez Srbije imati novog posla. Nakon što je najavljena žalba UEFA zbog vređanja od strane navijača, sada bi naša krovna fudbalska organizacija morala da se oglasi i ovim povodom.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Mirlind Daku

Inače, Daku je rođen u Gnjilanu na Kosovu i Metohiji 1998. godine, a ovaj 192 centimetra visoki napadač Rubina Iz Kazanja koji je karijeru gradio u Albaniji, na Kosovu i u Hrvatskoj je posle pet nastupa za lažnu državu Kosovo 2023. prešao da igra za Albaniju i sada je u meču sa Hrvatskom ušao u igru u 85. minutu umesto Reja Manaja.

Podsetimo, albanski navijači su već bili predmet kontroverzi zbog svojih provokacija prema Srbima, uključujući uništavanje obeležja i uniformi terorističke organizacije OVK, kao i skandiranje uvredljivih slogana. Na meču sa Hrvatskom, njihovo zajedničko skandiranje "Ubij Srbina" dodatno je zaoštrilo već napetu atmosferu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading