IZBOR ZA MIS SRPSKIH NAVIJAČICA U MINHENU - RAJ ZA OČI! LEPOTICE SA TROBOJKAMA NA SVE STRANE NA MARIENPLACU: Koja je najsavršenija? (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

20.06.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe su k'o san..

IZBOR ZA MIS SRPSKIH NAVIJAČICA U MINHENU - RAJ ZA OČI! LEPOTICE SA TROBOJKAMA NA SVE STRANE NA MARIENPLACU: Koja je najsavršenija? (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika

Prelepe navijačice sa navijačem Srbije

Sve smo bliži velikom i najvažnijem duelu Srbije na Evropskom prvenstvu protiv Slovenije. Meč počinje u 15 časova i otvara današnji program, a naši navijači su već od ranog jutra krenuli sa "zagrevanjem" na Minhenskom trgu Marienplacu.

Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina Alijanc Arene zajedno će krenuti ka domu fudbalera Bajerna, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Mnogo ranije od dogovorenih 10 časova pristalice Srbije našle su se na trgu Minhena. Ipak, od svega što smo videli, najviše su nas oduševile navijačice Srbije kojih je bilo na pretek na Marienplacu. Sa tradicionalnim srpskim simbolima, trobojkama, majicama, šajkačama, ali i tetovažama, privlačile su pažnju svojom neverovatnom lepotom.

Poznato je da su najlepše žene sa naših prostora, ali je prosto nemoguće odabrati najatraktivniju od svih na koje smo naleteli. Ovo su samo neke od njih, pa vi procenite...

Pored fudbala, muškarci u Minhenu definitivno mogu uživati i u prelepim prizorima van terena... Plavuše, crnke, brinete, a i devojka poreklom iz Šri Lanke je danas u fan zoni i pružaće podršku "orlovima". Nadamo se da će se ova lepota preneti i na igru naših reprezentativaca i da će iste devojke ovako nasmejane napustiti Alijanc Arenu danas.

Republika

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading