SRBI, KARATA JOŠ IMA ZA MEČ SA SLOVENIJOM: Evo koliko koštaju POSLEDNJE ulaznice za duel u Minhenu

Autor:

Sport

20.06.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima više mogućnosti za navijače sa različitom dubinom džepa.

SRBI, KARATA JOŠ IMA ZA MEČ SA SLOVENIJOM: Evo koliko koštaju POSLEDNJE ulaznice za duel u Minhenu

Foto: Foto Tanjug/Željko Vučković

Fudbaleri Srbije odmeriće snage sa Slovenijom od 15 časova na Alijanc areni u drugom susretu C grupe na Evropskom prvenstvu. Jasno je da će izabranici Dragana Stojkovića Piksija imati ogromnu podršku svojih navijača, pominje se čak oko 30.000 njih, a o tome svedoči i krcat Marianplac našim sunarodnicima od ranih jutarnjih časova.

Republika

Foto: Republika

Veselo: Navijači Srbije

Ono što je dobra informacija za sve koji su se našli u Minhenu a da ranije nisu nabavili kartu je da ulaznica još uvek ima u prodaji. One se mogu kupiti preko sajta UEFA, a svaki navijač može da kupi maksimalno četiri karte. Tako ona najjeftinija košta samo 30 evra za tribinu gde će biti smeštena velika većina naših navijača. Oni koji žele malo bolji ugođaj i udobnija mesta moraju da plate 160 evra. U prodaji još uvek ima i karata prve kategorije po ceni od 200 evra, dok ona najskuplja mesta još uvek dostupna koštaju 400 evra.

Republika

Foto: printscreen

Karte se mogu kupiti na sajtu UEFA

 

Okupljanje srpskih navijača počelo je mnogo pre zakazanih 10 časova na Marienplacu u srcu Minhena. Svi oni koji će uživo pratiti predstojeći meč sa tribina "Alijanc Arene" zajedno će krenuti ka minhenskoj fudbalskoj lepotici, dok će oni koji nisu imali sreće da obezbede ulaznicu za duel između Srbije i Slovenije, imati priliku da meč prate u direktnom TV prenosu koji je organizovan.

Republika

Foto: Republika

 

 

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi najavio je na konferenciji za medije ofanzivu na Slovence.

- Mi sutra izlazimo na teren da se borimo, svidelo se to vama ili ne. Sloveniju treba da dobijemo, to je cilj. Nećemo sigurno ići sa razmišljanjem o drugom rezultatu, e sad... Biće dobra utakmica, to je sigurno, atmosfera takođe, prava fudbalska, biće dosta Sloveaca, biće Srba i to je lepo. Verujem da će posle zajedno otići na pivo, pa ko pobedi pa neka plati. Biće dobro, radujemo se, ali cilj je da pobedimo - istakao je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading