SRAMNI ENGLEZI PONOVO UDARILI NA SRPSKE NAVIJAČE: Britanski mediji napisali žestoku LAŽ!

Autor:

Sport

13.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dižu tenziju pred meč sa Engleskom.

SRAMNI ENGLEZI PONOVO UDARILI NA SRPSKE NAVIJAČE: Britanski mediji napisali žestoku LAŽ!

Foto: Republika

Fudbalski spektakl na pomolu: reprezentacije Srbije i Engleske spremaju se za svoj meč otvaranja na Evropskom prvenstvu, zakazan za nedelju u Gelzenkirhenu od 21.00. Međutim, ovaj susret već je obeležen kao "događaj visokog rizika" zbog straha od mogućih incidenata. Lokalna policija izražava zabrinutost da bi čak 500 srpskih huligana moglo izazvati nevolje tokom meča.

Jučerašnji trening fudbalske reprezentacije Srbije na stadionu "Rozenau" u Augzburgu završio se u haosu nakon što je prisustvovalo oko 3000 srpskih pristalica. Prema navodima, otvoreni trening pretvorio se u neplanirani incident kada je mladi navijač pokušao da utrči na teren kako bi se sreo sa svojim idolima. Obezbeđenje ga je zaustavilo, dok je srpska publika palila pirotehniku i sukobljavala se s policijom. Iako nije bilo ozbiljnih incidenata, ovi događaji podgrejali su tenzije pred meč.

 - Srpski huligani se sukobili sa nemačkom policijom na treningu u Augzburgu pre meča sa Engleskom, nakon što su bezbednosne snage označile da je to 'utakmica visokog rizika' zbog straha od sukoba navijača - navodi Dejli Mejl i dodaje.

- Otvoreni trening u sredu uveče pretvorio se u haos nakon što je mladi navijač utrčao na teren da se sretne sa svojim herojima. Nakon što je zaustavljen od obezbeđenja ispred brojne srpske publike koja je palila pirotehničke rekvizite i bacala na policiju - poručuje pomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading