PREDSTAVLJANJE ĆE SE ODRŽATI NA "BERNABEU"! Real odredio datum PROMOCIJE Mbapea!

Autor:

Sport

15.06.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Francuske pojačao madridskog giganta.

PREDSTAVLJANJE ĆE SE ODRŽATI NA "BERNABEU"! Real odredio datum PROMOCIJE Mbapea!

Foto: www.profimedia.rs

Nedavno okončana transfer saga između PSŽ i Real Madrida obeležila je prelazak kapitena francuskog nacionalnog tima Kilijana Mbapea u redove "kraljevskog kluba".

Real je zvanično potvrdio dolazak Mbapea, a datum njegovog zvaničnog predstavljanja je takođe utvrđen. Francuski fudbaler će biti predstavljen 16. jula na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, a očekuje se da tribine budu krcate u znak dobrodošlice novom članu tima.

Ceremonija predstavljanja Kilijana Mbapea biće održana na legendarnom stadionu "Santijago Bernabeu" u španskoj prestonici. Ovaj događaj predstavljaće veliki trenutak za navijače Reala, koji sa nestrpljenjem očekuju dolazak najvećeg pojačanja fudbalera u svoj omiljeni klub. Pored zvanične prezentacije, istog dana će se u prodaji naći i Mbapeov dres sa brojem devet na leđima, što će dodatno oduševiti ljubitelje fudbala.

Foto: www.profimedia.rs

Kilijan Mbape

Nakon predstavljanja, Kilijan Mbape će imati priliku da obiđe sve objekte Real Madrida i da se upozna sa trenerom Karlom Anćelotijem. Ovaj susret označiće početak nove faze u karijeri jednog od najboljih fudbalera današnjice, dok će navijači sa nestrpljenjem pratiti svaki korak svog novog idola.

Nedoumica koja se javlja jeste kada će se Mbape priključiti timu, imajući u vidu da će imati isti protokol kao i ostali igrači koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika. Plan je da igrači koji dođu do polufinala navedenih takmičenja neće ići na turneju po SAD, već će raditi u trening centru sedam dana pre meča Superkupa Evrope protiv Atalante iz Bergama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading