ISTORIJA OVO NE PAMTI! Neverovatan DETALJ obeležio start Evropskog prvenstva! Samo su Škoti USPELI u TOME! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.06.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačka pregazila "suknjice" na premijeri u Minhenu.

ISTORIJA OVO NE PAMTI! Neverovatan DETALJ obeležio start Evropskog prvenstva! Samo su Škoti USPELI u TOME! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Premijerna utakmica Evropskog prvenstva u Nemačkoj donela je zanimljive momente na terenu, ali i nekoliko neobičnih statističkih podataka.

Reprezentacija koju vodi Julijan Nagelsman dominirala je protiv Škotske, postigavši čak pet golova, dok su Ostrvljani uspeli da se upišu na listu strelaca, iako nisu uputili nijedan udarac ka golu "pancera"!

Iako je statistika zabeležila nula udaraca ka golu Nemačke, Škotska je ipak postigla gol. Međutim, taj pogodak bio je rezultat nespretnog poteza Ridigera, koji je posle centaršuta loptu nezgodno skrenuo u sopstvenu mrežu. Ovo je svakako jedan od neobičnijih načina postizanja gola, posebno na tako velikom takmičenju kao što je šampionat Starog kontinenta.

Nemačka reprezentacija demonstrirala je svoju ofanzivnu moć, uputivši ukupno 19 udaraca ka golu Škotske. Sa impresivnim procentom realizacije od oko 27%, postigli su pet golova, što ih je dovelo do ubedljive pobede. Manuel Nojer, golman Nemačke, imao je prilično mirnu utakmicu, s obzirom da nijedan igrač Škotske nije uspeo da uputi udarac ka njegovom golu.

Nema sumnje da je ova utakmica donela nekoliko iznenađujućih momenata, a Nemačka je pokazala da će biti ozbiljan konkurent na ovom prvenstvu. Sa efikasnim napadom i čvrstom odbranom, nemački tim će biti sigurno jedan od favorita za osvajanje titule evropskog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading