BROJEVI NAKLONJENI SRBIJI NA EVRO! Poznati numerolog OTKRIVA ko će biti JUNAK, najbolji STRELAC...Evo kakav plasman nam se SMEŠI!

Autor:

Sport

14.06.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bog i anđeli čuvari su uz "orlove".

BROJEVI NAKLONJENI SRBIJI NA EVRO! Poznati numerolog OTKRIVA ko će biti JUNAK, najbolji STRELAC...Evo kakav plasman nam se SMEŠI!

Foto: Starsport

Dragan Stojković

Da li su Srbiji naklonjeni brojevi, šta kaže numerologija pred EVRO 2024? Odgovore na pitanja ko će obeležiti turnir, biti najbolji strelac i mozak čitave operacije, dobili smo od poznatog numerologa Gordane Goce Dragišić.

Ona predviđa uspeh našeg tima nakon što smo joj saopštili datum i godinu rođenja selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- On je lepoj godini, i na ličnom planu i što se tiče reprezentacije. Gledamo, naravno, na osnovu posla i kako će proći u Nemačkoj. Zaista postoji mogućnost za lep plasman našeg tima. Ono što je sigurno jeste da će Piksi dati maksimum, ono što se njega tiče, a to su pripreme igrača, organizacija i tako dalje. On je u mesecu dvojke, ići će kako je bog odlučio, ali ima i delovanja nekih drugih stvari. Mislim da ćemo biti OK, da ćemo se duže zadržati u Nemačkoj.

Gocu smo zatim pitali šta možemo da očekujemo od napadača - Mitrovića i Vlahovića.

Foto: Starsport

Vlahović i Mitrović

- Vlahoviću je dobra godina, samo treba da bude smiren. Daće tri-četiri gola. Što se Mitrovića tiče, on je vrlo proračunat, ne ide u napad dok sve dobro ne analizira. On je mozak cele ove naše operacije, radi intuitivno. Mogao bi da da više golova od Vlahovića, a prognoziraom od tri do šest.

Odbrana je najslabija linija našeg tima, pa smo pitali šta možemo očekivati od golmana Vanje Milinkovića-Savića.

Foto: Profimedia

Vanja

- Vrlo interesantno, ima dosta Vodolija u našem timu. On odrađuje posao za sve pare. Vrlo dobro je pozicioniran ove godine, ima više sreće nego pameti. Nešto mi govori da će imati dosta dobrih situacija, spontanih, dok bude branio. Ima veliku zaštitu od boga, anđela-čuvara i poprilično će da se istanke. Maksimum od četiri do šest primljenih golova.

Poslednji bedem ispred njega biće Nemanja Gudelj.

Foto: star sport

Gudelj

- Odlična godina, ma baš dobra godina. Mogao bi poprilično da se istanke i bude najveći junak turnira. Davaće čak i golova, ali ga više vidim da obavljanju neki drugih zadataka, negde u šesnaestercu. Očekujem da sa strane izvede neke poteze, sporedno nešto, postigne pogodak sa penala recimo - zaključila je numerološkinja Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading