REPUBLIKA NA TRENINGU SRBIJE: Pogledajte kako Japanac Kino komanduje ''orlovima!'' (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična atmosfera na treningu Srbije.

REPUBLIKA NA TRENINGU SRBIJE: Pogledajte kako Japanac Kino komanduje ''orlovima!'' (FOTO) (VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije danas ima drugi trening u Augzburgu i tako nastaviti pripreme za meč protiv Engleske. Naš portal se našao licu mesta i zabeležio trening, a čini se da su naši fudbaleri u odlično raspoloženju i da se sa pozitivnom energijom čeka meč protiv Engleza.

Takođe, može se primetiti da pored selektora Dragana Stojkovića Piksija, treningom odlično kordinira i njegov pomoćik i član stručnog štaba, Kino. Naši reprezentativci pod njegovim nadzorom fenomenalno izgledaju i sve pršti od rada na terenu u Augzburgu. Nadamo se da će se ova pozitivna atmosfera preneti i 16. juna protiv Engleske.

 

 

Podsetimo, juče je oko oko 2800 navijača pratilo prvi trening ''orlova''. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podelivši besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading