POGLEDAJTE KOLIKO DANAS POLICIJE ČUVA ''ORLOVE'': Zbog upada Albanaca u hotel i baklji preduzete velike mere bezbednosti! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

13.06.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci ništa ne prepuštaju slučaju.

POGLEDAJTE KOLIKO DANAS POLICIJE ČUVA ''ORLOVE'': Zbog upada Albanaca u hotel i baklji preduzete velike mere bezbednosti! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije danas ima drugi trening u Augzburgu i tako nastaviti pripreme za meč protiv Engleske. Republika se našla na licu mesta, a ispred stadiona i unutar njega nalazi se veliki broj policijskih snaga koji čuvaju ''orlove'', a ima i razloga. 

Naime, ranije danas u hotelu u Augzburgu, gde su smešteni reprezentativci Srbije tokom EVRO 2024, došlo je do incidenta kada su albanski navijači pokušali da isprovociraju članove delegacije. Par albanskih navijača, momak i devojka, je ušao u hotel noseći kačkete sa simbolima Albanije, šetajući hodnicima i pokušavajući da izazovu bilo koga iz srpske delegacije.

Foto: Republika

 

 

Prema saznanjima našeg portala, nadležni u hotelu su odmah shvatili da nisu gosti hotela, jer spajanje Srba i Albanaca nije bilo moguće, pa je, svom srećom, obezbeđenja koje je uz članove naše delegacije i predstavnike Fudbalskog saveza Srbije bilo brzo i efikasno. Kada su shvatili šta se dešava, brzo su intervenisali i izbacili provokatore iz hotela. Ovakva reakcija obezbeđenja pokazuje ozbiljnost situacije i spremnost da se zaštite članovi delegacije od bilo kakvih incidenata.

Sigurno je da će policija morati više da dežura oko Srbije baš zbog sramotnih Albanaca koji na svaki način gledaju da isprovociraju naše navijače, ali i fudbalere i stručni štab. Takođe, jedan navijač Srbije je bacio baklju juče na treningu, pa će iz tog razloga mere bezbednosti biti na visokom nivou.

Foto: Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Ateista

14.06.2024 10:58

Šta bi bilo da je obrnuto bili bi opet ovi genocidni isplhuvali bi nas u svim medijima a ovako se ĆUUUTIIII