MA ŠTA ĆE TI PIKSI, MURINJO, ILI ĐANI DA TI SOLI PAMET: Ćurčić otkrio ko je NAJBOLJI SELEKTOR u našem timu

Autor:

Sport

13.06.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alo, druže, to su tri meča u grupi! Znači nije maraton. To je boks, tri runde, bum, nokaut i idemo dalje, kaže Saša.

MA ŠTA ĆE TI PIKSI, MURINJO, ILI ĐANI DA TI SOLI PAMET: Ćurčić otkrio ko je NAJBOLJI SELEKTOR u našem timu

Foto: ST/Nemanja Pančić

Saša Ćurčić otkrio je za Republiku slabosti tima Engleske sa kojom ćemo se sresti u nedelju 16. juna u prvom meču na Evropskom prvenstvu i objasnio "orlovima" kako da ih pobede. Međutim, imao je Đani još saveta za izabranike Dragana Stojkovića Piksija, a koji se tiču upravo našeg selektora. Šta više, on je poručio igračima da im Piksi uopšte nije potreban, kada je u pitanju taktika, i da sami moraju da budu dovoljno svesni šta ih čeka u nedelju, ali i na ostalim mečevima.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

- Ma šta će ti Piksi, Sautgejt, Martinez, Spaleti, Murinjo... Šta će ti Đani da ti priča bilo šta i da ti soli pamet. Državna zastava je najbolji selektor. Za nju, druže, igraš. Bolje Mitar da ih okupi pred svaki meč. Alo, druže, to su tri meča u grupi! Znači nije maraton. To je boks, tri runde, bum, nokaut i idemo dalje. Između toga hotel, odmoriš se. Dakle pametno. Naša šansa je Šo, ako bude igrao. Pa znaš ti kad je taj poslednji put centrirao? Negde u 17. veku, Staljin je još bio živ. Isto i Tripije. Desna noga prirodna, a dečko na levom beku... Alo, Sautgejt! Pa znaš ti šta Živković ima da mu uradi, urnisaće ga. Samo da se mi nekako sastavimo pozadi. Mada nam ti nekad ne može pomoći ni cementara Beočin. Moramo da bude oprezni - jasan je Đani.

Republika

Foto: Profimedia

Sautgejt i Stojković

Kada su u pitanju preostale dve utakmice Srbije u C grupi na EVRO 2024, Đani ima savet.

- Radio sam lasersku analizu ove dve ekipe. Igraju 4-3-3 godinama, ne lutaju, ne menjaju, stabila su sistem. Slovence i Dance moramo da napadnemo jako od starta, kao Šveđane. Rokaj jako od početka. To je odlika velikih timova i velikih trenera. Imaš više strategija i više postava. Protiv Engleza lagano, mirno i pametno, a ovde udri. Bolji smo od njih. Samo moramo da pazimo da nas neki napadač ne urniše. Pa nama je Rajković bio najbolji protiv Švedske, neko kvalitetniji bi nam to strpao u mrežu - kaže Ćurčić.

Saša je prognozirao poredak u našoj grupi i šokirao. Takođe, Đani je prognozirao ko ide do samog kraja.

- Ne bi me čudilo da Danci i Slovenci prođu grupu, da mi odemo dalje kao treći, a da Englezi ispadnu. Ljudi, šta se palite, pa nisu Englezi bauk. Ponavljam da je to najgori njihov tim u istoriji. Ko diže pehar na kraju? Pa Embape, Kamavinga, Tiram... Pa oni bi bili prvaci sveta samo da je još malo potrajao meč sa Argentinom - zaključio je Đani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading