OGROMNA LOVA U IGRI: Evo koliko bi PIKSIJA KOŠTALA OSTAVKA u reprezentaciji!

Autor:

Sport

29.06.2024

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored toga što se priča o lošim igrama "orlova", pažnju je privukao i finansijski aspekt.

OGROMNA LOVA U IGRI: Evo koliko bi PIKSIJA KOŠTALA OSTAVKA u reprezentaciji!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Ispadanje reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva izazvalo je žestoke spekulacije o mogućoj smeni ili ostavci selektora Dragana Stojkovića, poznatijeg kao Piksi. Pored toga što se dosta priča o lošim igrama "orlova" na turniru, pažnju javnosti je privukao i finansijski aspekt cele priče. Navodno, u slučaju ostavke, Piksi bi morao da plati Fudbalskom savezu Srbije čak milion evra, čime bi u konačnom zbiru bio dužan neverovatnih dva miliona evropskih novčanica.

Pored finansijskih aspekata, javnost je zaintrigirana i kritikama koje su usledile nakon ispadanja sa prvenstva. Jedan od glasnih kritičara bio je Milan Rodić iz Zvezde, koji je opleo po reprezentaciji Srbije i samom Piksiju, ističući da je igra "orlova" bila jadna i da je neophodna promena selektora. Ove kritike su dodatno produbile medijsku pažnju usmerenu ka potencijalnoj smeni ili ostavci selektora.

Važno je napomenuti da je Piksi uoči Evropskog prvenstva produžio ugovor sa Fudbalskim savezom Srbije na još dve godine. Ukoliko ostane na poziciji selektora, vodiće nacionalni tim u Ligi nacija, te kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ovo dodatno baca svetlo na spekulacije o potencijalnoj ostavci ili smeni, kao i na finansijske posledice koje bi takav potez izazvao.

I na kraju, treba istaći da su reprezentativci Srbije na Evropskom prvenstvu zabeležili negativne rekorde, postavši najneefikasnija ekipa na turniru. Ova činjenica dodatno podgreva raspravu o potencijalnim promenama u strukturi tima i rukovodstvu, ostavljajući javnost u iščekivanju konačne odluke o budućnosti selektora Piksija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading