PUCAJU PO SVIM ŠAVOVIMA: Potpuni haos u Hrvatskoj! I on je digao ruke od reprezentativnog fudbala!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.06.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)očekivana odluka nakon eliminacija sa Evropskog prvenstva.

PUCAJU PO SVIM ŠAVOVIMA: Potpuni haos u Hrvatskoj! I on je digao ruke od reprezentativnog fudbala!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Fudbalska reprezentacija Hrvatske neslavno je okončala ovogodišnje Evropsko prvenstvo koje se održava u Nemalkoj.

"Kockasti" su grupnu fazu okončali bez pobede sa samo dva remija (Albanija 2:2 i Italija 1:1), dok posebno boli nerešeni ishod u duelu sa "azurima", s obzirom da je Matija Zakanji mrežu Dominika Livakovića zatresao u osmom minutu nadoknade vremena, čime je direktno Hrvatsku poslao kući.

Navedeno je dovelo i do novih potresa kod komšija.

Fudbalski analitičar Joško Jeličić saopštio je svoju odluku da se povuče sa mesta komentatora utakmica Evropskog prvenstva na HRT-u. Vest je potvrđena nakon što je Jeličić kontaktirao urednika, Marka Šapita, izražavajući nedostatak emotivne energije i entuzijazma da nastavi na svojoj poziciji.

Foto: printscreen/HRT

Odlazi sa televizije - skandal majstor Joško Jeličić

 

Tokom Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, Jeličić je postao senzacija na društvenim mrežama, a svoju "popularnost" kod komšija pokušao je i da uveća nakon prvog meča EVRO 2024, kada je nakon meča između Španije i Hrvatske (3:0), izjavio:

- Treba im čestitati na pobedi i analizirati utakmicu, poraz je najbolji trenutak za kritičku analizu, videti gdje smo najslabiji, mentalno se skupiti i pripremiti za preostale dve utakmice. Na dve pobede smo od onoga što želimo, a to je osmina finala. Tamo smo sposobni svakoga pobediti - istakao je tada Jeličić, a zatim šokirao sve:

- S obzirom na naš mentalitet, biće onih koji će naoštriti tastature. Imaju demografski podaci lako proverljivi. Najviše beba u Hrvatskoj rođeno je nakon Oluje 1995. godine i nakon Svetskog prvenstva 2018. Ovi što su naoštrili tastature, momci, bez medalje, teško.

Da podsetimo, fudbalska reprezentacija Hrvatske EVRO 2024 j okončala sa dva remija i jenim porazom i "kockasti" su ukupno zauzeli 18. poziciju od ukupno 24 zemlje učesnice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading