SKANDAL! Ani Nikolić ugasili kanal dva dana nakon objavljivanja novog albuma, a OVO je razlog?! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi popularne pevačice se šokirali kad su otišli na njen Jutjub kanal!

SKANDAL! Ani Nikolić ugasili kanal dva dana nakon objavljivanja novog albuma, a OVO je razlog?! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

Pop zvezda Ana Nikolić je nakon duge diskografske pauze, 27. juna objavila album pod nazivom ‘Hvala, doviđenja’, a samo dva dana nakon toga njen zvanični Jutjub kanal je ugašen. Na albumu se nalazi pet pesama, među kojima su se izdvojile ‘Hvala, doviđenja’ i ‘Terasa sa pogledom na zid’.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ana nije potpisala autore

Nepotpisanje autora pesama i misteriozno brisanje Jutjub kanala

Pevačica nije potpisala autore pesama ni na jednoj numeri, ali prema saznanjima domaćih medija, pesme su napisane od strane Nadice Mutavdžić, a muziku je radio Anin trenutni partner Goran Ratković Rale. Međutim, ni njihova imena se nisu našla ispod objavljenog albuma. Sinoć je u kasnim večernjim satima zvanični Jutjub kanal Ane Nikolić, koji je otvoren na dan objavljivanja albuma, obrisan, te su sve pesme nestale sa digitalnih platformi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ani ugašen kanal

Spekulacije o uzrocima brisanja kanala

Povodom ovog događaja, još uvek nije poznato šta je uzrok brisanja kanala i kako je do toga došlo. S obzirom na to da autori pesama imaju pravo na to da ih ukinu, za sada samo možemo da sumnjamo na njih, a da li je to istina ili Ana Nikolić ponovo igra igru sa svojim fanovima, ostaje nam da ispratimo.

U svakom slučaju, ovaj misteriozni potez je izazvao veliku pažnju javnosti i ostavlja prostora za različite spekulacije o tome šta se zapravo krije iza ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading