"ORLOVI", OVO VAM MORA BITI DODATNI MOTIV: Uoči starta Evropskog prvenstva - Srbija brutalno ponižena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2024

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujemo da će izabranici selektora Dragana Stojkovića poremetiti svima planove.

"ORLOVI", OVO VAM MORA BITI DODATNI MOTIV: Uoči starta Evropskog prvenstva - Srbija brutalno ponižena!

Foto: Starsport

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje u petak 14. juna, a prva utakmica odigraće se na "Alijans Areni" u Minhenu gde će domaća selekcija Nemačke ugostiti Škotsku.

Kaa je reč o našem nacionalnom timu, "orlovi" takmičenje počinju dva dana kasnije. U nedelju 16. juna sa početkom od 21 čas u Gelzenkirhenu, Srbija će odmeriti snagu sa reprezentacijom Engleske, selekcijom kojoj kladionice daju i najviše šansi da polovinom meseca jula stigne do prestižnog pehara.

Kao i uvek pred velika takmičenja, pojavile su se i kvote za potencijalnog osvajača. Prema kladionicama, najveće šanse se daju Englezima sa kvotom od 4,80. Francuska je druga na listi sa kvotom 5,50, dok se domaćin Nemačka nalazi na trećem mestu sa kvotom 7,00.

Kada je reč o izabranicima selektora Dragana Stojkovića, oni se nalaze na samom začelju potencijalnih favorita i trijumf fudbalske reprezentacije Srbije vrednuje se kvotom 100!

Republika

Foto: FSS

"Orlovima" je sreću pred put u Nemačku poželeo i predsednik Vučić

 

I pored visokih kvota, fudbaleri Srbije zadržavaju optimizam i veru u sopstvene mogućnosti. Motivisani da pokažu svoj talenat i snagu, naši momci spremno prihvataju izazov i nadaju se da će iznenaditi mnoge skeptike.

Nema sumnje da će fudbaleri Srbije imati snažnu podršku svojih vernih navijača tokom Evropskog prvenstva. Očekuje se da će navijačka podrška biti jedan od ključnih faktora u podsticanju igrača da pruže svoj maksimum na terenu.

Uoči početka Evropskog prvenstva, fudbaleri Srbije nastavljaju sa pripremama sa ciljem da ostvare što bolje rezultate. Sa kvotom od 100 za osvajanje turnira, naši momci imaju priliku da pokažu svoj kvalitet i iznenade sve skeptike. Uz podršku navijača i veru u sopstvene sposobnosti, fudbaleri Srbije ulaze u turnir sa nadom u pozitivan ishod. Srbija sa nestrpljenjem iščekuje početak takmičenja i veruje u uspeh svojih fudbalera na Evropskom prvenstvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading