DOK BOSTON GAZI KA NBA PRSTENU: Zbog nje gore društvene mreže - devojka letonskog košarkaša ZAPALILA INTERNET! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seltiksi se nalaze na dobrom putu da stignu do "prstena" nakon više od decenij i po čekanja.

DOK BOSTON GAZI KA NBA PRSTENU: Zbog nje gore društvene mreže - devojka letonskog košarkaša ZAPALILA INTERNET! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Instagram.com/lauravizla

Fimalna serija NBA lige za sezonu 2023/24 ulaze u samu završnicu. Nakon dva meča koja su odigrana u Bostonu, domaći košarkaši imaju veliku prednost od 2:0, s obzirom da su u "TD Gardenu" slavili rezultatima 107:89 i 105:98, tako da su "pola posla već obavili".

U navedenim mečevima jedan od boljih aktera na parketu bio je letonski košarkaš Kristaps Porzingis koji je ukupno ubacio 32 poena, a čini se da j i otkrivena i tajna njegovih sjajnih ostvarenja na terenu.

Porzingisova devojka Laura Vizla postala je prava senzacija na internetu. Dvadesetšestogodišnja Vizla nije samo jedna od devojaka NBA košarkaša. Sa svojim talentom za umetnost i ples, Laura je osvojila srca obožavalaca širom sveta.

Još kao devojčica, Laura je pokazala svoju strast prema umetnosti i plesu, pohađajući muzičku akademiju u Rigi. Takođe je pokazala svoj sportski talenat kroz časove gimnastike, što ju je kasnije dovelo do uloge navijačice u VTB ligi.

 

Laura se nije zaustavila samo na ulozi navijačice. Uplovila je i u svet glume, debitujući u latvijskom filmu "JVP Popiela". Iako je projekat imao skroman budžet, Laura je svojim talentom privukla pažnju mnogih, dokazujući svoju svestranost i posvećenost. Takođe, stekla je ime i u svetu modelinga, sarađujući sa poznatim brendovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Vizla (@lauravizla)

 

Dok se Boston priprema za treću utakmicu, svi će biti usmereni ka Kristapsovoj povredi. Nakon što je Kristaps Porzingis doživeo dislokaciju tibijalnih tetiva tokom drugog poluvremena utakmice u nedelju, postavlja se pitanje da li će biti spreman za možda i ključnu utakmicu u noći imeđu srede i četvrtka. Trener Džo Mazula nije krio zabrinutost usled ozbiljnost povrede, što je dodatno uznemirilo navijače Bostona. Međutim, prema izveštaju ESPN-ovog novinara Adriana Vojnarovskog, medicinski tim Bostona neće sprečiti Porzingisa da igra ukoliko se Letonac bude osećao sposobnim da istrči na parket. U pravom duhu borca, Porzingis je obećao da će učiniti sve što je u njegovoj moći da bude na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading