JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O IZDAJI! Objava ledi krv u žilama, evo šta je duboko potreslo! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša najavila je nastup na predstojećem Music Week festivalu koji će se krajem meseca održati u Beogradu!

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O IZDAJI! Objava ledi krv u žilama, evo šta je duboko potreslo! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, pixabay.com

Pevačica Jelena Karleuša u više navrata je govoroila o tome koliko voli životinje, te na društvenim mrežama svakodnevno apeluje da svi treba da prestanu da konzumiraju meso i pređu na biljni ili vegetarijanski način ishrane. 

Ona je sada mnoge navela na razmišljanje kada je objavila fotografiju koja je vezana za izdaju, a na kojoj se vidi kako toreador ljubi bika, kog će ubrzo i ubiti tokom trke.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša

 

- Ova slika se zove poljubac Jude. Ovaj momak na slici čuvao je bika od njegovog rođenja, pa je na kraju. Godinama se starao o njemu, pa ga je posle prodao. Bik je bežao po areni, međutim, preplašen i iscrpljen, pun povreda, ugledao je u publici poznato lice, svog vlasnika, čoveka koji ga odgajio. Potrčao je ka njemu prestravljen i pun nade u zaštitu i počeo da ga ljubi. Momak je uzvratio poljubac, i otišao korak unazad. To je sve što je čovek učinio - stajalo je u opisu objave koju je pevačica podelila, a koje je mnoge naterala na razmišljanje, kako bi se zapitali kakav odnos imaju prema nedužnim životinjama. 

Foto: Instagram printsceen

Jelena Karleuša objava na Instagramu

 

Podsećamo, pevačica Jelena Karleuša najavila je nastup na predstojećem Music Week festivalu koji će se krajem meseca održati u Beogradu, a za spektakl je svima rekla preko svog Instagram profila i lajv uključenja. Naime, Jelena je sa šeširom i roze kosom ukratko objasnila šta sve čeka publiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
cica

26.06.2024 08:57

ovu izopacenu ,nakaradnu osobu prikazite kakve devojke ne treba biti.od loseg oca nasledila osobine.nikakva majka,decu su ocuvale dadilje.samo intrigama ostaje u javnost ,moguce i da placa novinarima da pisu o njoj

Slobodan građanin

26.06.2024 11:35

Osim mladih muškaraca za svoje potrebe uživa i sa životinjama.

Miloš

26.06.2024 16:45

Od nevaspitane, neškolovane i neobrazovane osobe koja na rođendanu svoje ćerke prikazuje tortu sa scenom FELACIO ništa pametno se i ne očekuje. Anatema!