VUČIČ UVEK DONOSI SREĆU ''ORLOVIMA'': Evo gde je sve Srbija ostvarila uspeh nakon ispraćaja predsednika Srbije!

Autor:

Sport

11.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da će i ovog puta biti isto.

VUČIČ UVEK DONOSI SREĆU ''ORLOVIMA'': Evo gde je sve Srbija ostvarila uspeh nakon ispraćaja predsednika Srbije!

Foto: Starsport

Izabranici Dragana Stojkovića su se nakon 24 godine našli na Evropskom prvenstvu, što je izazvalo veliko zadovoljstvo nacije. Naš nacionalni tim će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

''Orlovi'' su odleteli za Nemačku, a u avionu im je sreću poželeo i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Poslednji put kada je predsednik Srbije ispratio Tadića i drugove, bilo je pred put u Lisabon na odlučujući meč za plasman Orlova na Prvenstvo sveta u Kataru. Znamo svi kako se taj meč završio, Srbija je slavila golom Aleksandra Mitrovića u poslednjim trenucima meča. 

Foto: FSS

Vučić sa reprezentativcima

Takođe, ovo nije jedini put da se Vučić doneo sreću reprezentaciji Srbije. Bio je i u Leskovcu kada se četa Dragana Stojkovića Piksija plasirala na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine čekanja. Prvi čovek države je poznat po tome što je veliki patriota i uvek pomaže sportskim ekipama, a pogotovu nacionalnom timu. To govori i činjenica da je insfrastruktrura dosta bolja, ali i izgradnja nacionalnog stadiona, što će biti od velike koristi za sve. Nadamo se da će i ovog puta Vučić doneti sreću Srbiji i da će naša selekcija proći grupnu fazu i biti pozitivno iznenađnje turnira. Kada je mogla jedna Grčka 2004. godine, možemo i mi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (22)

Loading
Dada

11.06.2024 18:12

Ovi primeri pokazuju da Vučićeva podrška i ispraćaj sportista često prethode značajnim uspesima, motivišući timove i podižući moral pred važna takmičenja.

Ljilja

11.06.2024 18:23

Verujemo u naše fudbalere i sigurno nas neće obrukati!Oni su naš ponos! A Englezima da pokažu ko su Srbi!

Ivana

11.06.2024 18:32

Orlovi do pobede, država i predsednik je uz vas

Keva Jevrosima

11.06.2024 18:33

Slušate li vi sebe? Ko babe u selu, praznoverne poltronske priče u 21. Veku!