PREDSEDNIK VUČIĆ ISPRATIO ''ORLOVE'' U NEMAČKU: Prvi čovek Srbije poželeo sreću Piksiju i družini!

Autor:

Sport

11.06.2024

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep gest predsednika Srbije.

PREDSEDNIK VUČIĆ ISPRATIO ''ORLOVE'' U NEMAČKU: Prvi čovek Srbije poželeo sreću Piksiju i družini!

Foto: FSS

Prijatno iznenađenje za reprezentativce Srbije neposredno pred poletanje za Minhen. ''Orlove'' je u Nemačku ispratio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, prvi čovek države poželeo im je sreće i uspeha na Evropskom prvenstvu. Poslednji put kada je predsednik Srbije ispratio Tadića i drugove, bilo je pred put u Lisabon na odlučujući meč za plasman Orlova na Prvenstvo sveta u Kataru. Znamo svi kako se taj meč završio, Srbija je slavila golom Aleksandra Mitrovića u poslednjim trenucima meča.

- Samo hoću da vam se zahvalim na svemu. Primetili ste da svi sad ćute i svi se prave da ništa ne očekuju. Hoću da vam kažem da si svi nadamo da uradite mnogo više od onoga što mislite da je moguće. U nedelju kada budete igrali protiv Engleske, nikog živog neće biti na ulicama. Imajte to u vidu. Cela Srbija će biti uz vas pobedili ili izgubili, vi se samo borite - poručio je Vučić.

Izabranici Dragana Stojkovića su se nakon 24 godine našli na Evropskom prvenstvu, što je izazvalo veliko zadovoljstvo nacije. Naš nacionalni tim će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Biće interesatno videti kako će izgledati nacionalni tim pod dirigentskom palicom Dragana Stojkovića, koji je postigao veliki uspeh sa Srbijom, pošto je odveo na dva velika takmičenja i u A diviziju Lige nacija. Ono što jeste sigurno, to je da neće biti nimalo lako i da ''orlove'' čeka veoma težak zadatak u Nemačkoj, a to je da prođu grupu. Na poslednjem Evropskom prvenstvu na kojem smo učestvovali u Belgiji i Holandiji 2000. godine, prošli smo grupu, ali se nismo lepo proveli u četvrtfinalu, pošto nas je deklasirala Holandija sa čaj 6:1. Nadamo se da će ovog puta bili bolje izdanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (28)

Loading
Ogi

11.06.2024 17:24

Svi navijamo za naše orlove.

Uki

11.06.2024 17:25

Nadamo se da će se naši orlovi vratiti sa pobedom.

Kika

11.06.2024 17:26

Svi smo tu da podržimo naše fudbalere.

Joka

11.06.2024 17:27

Našim orlovima želimo svu sreću na utakmici.