KAMERA SNIMILA TRENUTAK STRAVIČNE EKSPLOZIJE U FABRICI: Najpre dim, a onda je usledio POKOLJ, tela radnika su svuda bila razbacana!(VIDEO)

Autor:

Svet

26.06.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodi se da su u požaru poginule najmanje 23 osobe, a osam ih je povređeno

KAMERA SNIMILA TRENUTAK STRAVIČNE EKSPLOZIJE U FABRICI: Najpre dim, a onda je usledio POKOLJ, tela radnika su svuda bila razbacana!(VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@volcaholic1

U južnokorejskoj fabrici za proizvodnju litijumskih baterija u ponedeljak je izbio požar, a prema navodima novinske agencije Jonhap, pronađeno je oko 20 tela. Ova vest je šokirala javnost i izazvala veliku pažnju širom sveta.

Eksplozija zabeležena nadzornom kamerom

Danas je objavljen snimak na kome se vidi trenutak početka požara. Radi se o video zapisu s nadzorne kamere koja je snimila eksploziju.

Uz opis snimka se navodi da su u požaru poginule najmanje 23 osobe, a osam ih je povređeno. Ovo je dodatno potreslo javnost i pokrenulo pitanja o bezbednosti i propisima u industriji proizvodnje litijumskih baterija.

 

 

Detalji o fabrici i požaru

Podsećanja radi, požar se dogodio u fabrici proizvođača baterija Aricel u Hvaseongu, južno od prestonice Seula.

Požar je izbio nakon što je niz baterijskih ćelija eksplodirao u skladištu s nekih 35.000 jedinica. Ovo je izuzetno veliki broj baterijskih jedinica, što dodatno naglašava razmere ove tragične nesreće.

Bezbednost na radu i posledice požara

Ova nesreća je pokrenula pitanja o bezbednosti na radu, kao i o merama koje treba preduzeti kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

Takođe, ova tragedija će imati dalekosežne posledice na porodice i zajednice pogođene gubicima, kao i na samu kompaniju Aricel i njenu reputaciju.

Tragedija u južnokorejskoj fabrici litijumskih baterija je duboko potresla javnost i postavila pitanja o bezbednosti i propisima u industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading