TADIĆ I SAIGRAČI SLAVILI POBEDU SA NAVIJAČIMA SRBIJE: Pogledajte izvajano telo kapitena (VIDEO)

Autor:

Sport

08.06.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo veče u Stokholmu.

TADIĆ I SAIGRAČI SLAVILI POBEDU SA NAVIJAČIMA SRBIJE: Pogledajte izvajano telo kapitena (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjem pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo u Stokholmu savladala Švedsku sa ubedljivih 3:0.

Orlovi" su se iskupili za bledu partiju u Austriji, a ono što najviše raduje i u čemu se video najveći pomak jeste - realizacija. Nije Srbija bila toliko dominantnija u odnosu na Šveđane koliko to rezultat govori, ali je uz sjajan finiš i još boljeg Rajkovića na golu ubedljivo slavila protiv Skandinavaca na Ibrinom oproštaju od fudbala.

U prvom poluvremenu su Piksijevi izabranici iskoristili prvu šansu, pa je Sergej posle vrlo dobrog centaršuta Živkovića ostao sam i mirno sproveo loptu u mrežu za prednost naše selekcije, koliko je bilo i na poluvremenu. Mnogobrojne promašaje domaćina znala je da iskoristi Srbija koja je u 60. minutu povela sa 2:0 i to prelepim golom. Mitrović je klizeći uspeo da skrene loptu u gol Olsena posle dodavanja Mladenovića po zemlji. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativci Srbije slave pobedu

Samo 10 minuta kasnije Dušan Tadić je "ubio pauka" u golu Švedske. Kostić je probio po strani, ali nije dobro završio, da bi nakon rikošeta i promašaja Mitrovića kapiten zabio loptu direkt u rašlje gola rivala. Posle meča Tadić je sa ostalim "orlovima" slavio pobedu pred navijačima Srbije, a prikazao je i u kakvoj se fizičkoj formi nalazi u 35. godini. Kao vino - što stariji to bolji. Nadamo se da će pružiti partije kao iz najboljih dana na predstojećoj kontinentalnoj smotri u Nemačkoj.

"Orlovi" odmah nakon meča kreću put Beograda kako bi proveli dva dana sa porodicama, a onda - pravac Nemačka gde nas 16. juna očekuje premijera EVRO protiv Engleske na stadionu u Gelzenkirhenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading