RAJKOVIĆ PRAVIO ČUDA NA GOLU, ALI OSTAO PRIZEMAN: Evo šta je golman Srbije poručio pred EVRO

Autor:

Sport

08.06.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" sjajni u Švedskoj.

RAJKOVIĆ PRAVIO ČUDA NA GOLU, ALI OSTAO PRIZEMAN: Evo šta je golman Srbije poručio pred EVRO

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjem pripremnom meču pred Evropsko prvenstvo savladala Švedsku u Stokholmu sa ubedljivih 3:0.

"Orlovi" su se iskupili za bledu partiju u Austriji, a ono što najviše raduje i u čemu se video najveći pomak jeste - realizacija. Nije Srbija bila toliko dominantnija u odnosu na Šveđane koliko to rezultat govori, ali je uz sjajan finiš i još boljeg Rajkovića na golu ubedljivo slavila protiv Skandinavaca na Ibrinom oproštaju od fudbala.

Upravo je čuvar mreže Srbije dao utiske posle meča u Stokholmu, a iako je pružio fenomenalnu partiju ostao je prizeman pre odlaska u Nemačku.

- Sjajna pobeda, važna. Svi smo srećni. Igrali smo dobro. Kada smo imali loptu u posedu sve je izgledalo u redu. Teren je bio malo lošiji, ali snašli smo se. Ne smemo da letimo visoko, ali mislim da je Srbija spremna za EVRO. Moramo da se borimo uvek ovako, poručio je Rajković.

Republika

Foto: Republika

Slavlje gola u Švedskoj

Podsetimo, "orlovi" odmah nakon meča kreću put Beograda kako bi proveli dva dana sa porodicama, a onda - pravac Nemačka gde nas 16. juna očekuje premijera EVRO protiv Engleske na stadionu u Gelzenkirhenu.

Ovo je bio odličan način da se podigne samopouzdanje pred Evro, budući da je pre par dana Srbija u prvoj pripremnoj utakmici poražena u Beču od Austrije rezultatom 2:1, a danas je to izgledalo dosta sigurnije protiv Švedske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading