NIŠTA NOVO U "NAJBRŽEM CIRKUSU"! Šampion DOMINANTNO do pobede za VN Španije!

Autor:

Sport

23.06.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maks Ferštapen trijumfovao je u još jednoj trci ove sezone.

NIŠTA NOVO U "NAJBRŽEM CIRKUSU"! Šampion DOMINANTNO do pobede za VN Španije!

Foto: Tanjug/AP

Vozač Red Bula, Maks Ferštapen, ostvario je veliku pobedu na Velikoj nagradi Španije, demonstrirajući svoje vozačko umeće i taktičku superiornost.

Trka je bila prepuna uzbuđenja, a aktuelni šampion je uspeo da se izbori sa jakom konkurencijom i stigne do vrha pobedničkog postolja.

Meklarenov vozač, Lando Noris, zauzeo je drugo mesto na trci, a dodatni bod osvojio je za najbrži krug. Njegova izvanredna vožnja doprinela je uzbudljivosti trke i pokazala da mladi vozači imaju šta da pokažu na velikim takmičenjima.

 

 

Iako je startovao sa treće pozicije, Luis Hamilton uspeo je da se izbori za treće mesto na trci. Iskusni Britanac je pokazao svoje kvalitete i upornost, što ga je dovelo do još jednog značajnog rezultata u svojoj karijeri.

Džordž Rasel iz Mercedesa imao je izvanredan start trke, uspevajući da se izdvoji na čelo karavana već u prvoj krivini. Međutim, njegovo vođstvo je bilo kratkotrajno, jer ga je Ferštapen sustigao i pretekao već na početku trećeg kruga.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lando Noris, Maks Ferštapen i Luis Hamilton

Vozač Ferarija, Šarl Lekler, zauzeo je četvrto mesto na trci, demonstrirajući svoju sposobnost da se nosi sa jakom konkurencijom i ostvari značajan rezultat.

Među vozačima koji su osvojili bodove na Velikoj nagradi Španije našli su se i Alpinov Pjer Gasli, vozač Ferarija Karlos Sainc junior, Niko Hulkenberg za Has i Serhio Perez u drugom Red Bulu. Njihovi upečatljivi nastupi doprineli su dinamici trke i pokazali koliko je konkurencija u Formuli 1 izuzetno jaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading