SLOVENCI U VELIKOM PROBLEMU! Bez Dončića JURE plasman na OI?!

Autor:

Sport

23.06.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učešće najveće zvezde komšijske reprezentacije pod velikim znakom pitanja.

SLOVENCI U VELIKOM PROBLEMU! Bez Dončića JURE plasman na OI?!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Dalas Maveriksa, Luka Dončić, napustio je Sjedinjene Američke Države i otputovao u Sloveniju nakon poraza u finalu NBA lige protiv Boston Seltiksa.

Dončićeva odlučnost da se bori i igra preko bola kako bi učestvovao na kvalifikacijama za Olimpijske igre je pokazatelj njegove predanosti reprezentaciji i želje da doprinese uspehu svoje zemlje.

Iako je Lukina odlučnost neosporna, još uvek je neizvesno da li će biti spreman za igru na kvalifikacijama. Medicinski tim slovenačke reprezentacije će pažljivo pregledati Dončića kako bi odlučio da li je u stanju da igra. Očekuje se da će ova odluka biti od suštinskog značaja za slovenački tim, s obzirom na značaj i uticaj na igru prve zvezde Maveriksa.

Republika

Foto: Starsport

Luka Dončić

Slovenija će se takmičiti protiv Novog Zelanda i Hrvatske u grupnoj fazi turnira koji će se održati u Atini od 2. do 7. jula. Ovo takmičenje predstavlja važan korak ka ostvarenju sna o učešću na Olimpijskim igrama, a Dončićeva potencijalna uloga u timu bi mogla da bude ključna za uspeh slovenačke reprezentacije.

Luka Dončić je već ostavio dubok trag u svetu košarke, a njegovo prisustvo na kvalifikacijama za Olimpijske igre bi dodatno učvrstilo njegov status kao jednog od najtalentovanijih košarkaša današnjice. Sve oči ljubitelja košarke će biti uprte ka njegovom oporavku i odluci da li će se pridružiti slovenačkom timu u borbi za mesto na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading