POL POGBA ŠOKIRAO SVE! "Ja sam MRTAV"!

Autor:

Sport

23.06.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franucuski fudbaler odrađuje suspenziju, koju mu je izrekla Serija A.

POL POGBA ŠOKIRAO SVE! "Ja sam MRTAV"!

Foto: Tanjug/AP

Francuski fudbalski reprezentativac i bivši igrač Juventusa i Mančester junajteda, Pol Pogba, nedavno je postao predmet skandala zbog pozitivnog testa na testosteron, hormon koji povećava izdržljivost.

Incident se dogodio tokom utakmice između Udinezea i Juventusa, a iako Pogba nije nastupao na tom meču, suspenzija od četiri godine usledila je kao posledica ovog događaja.

Nakon saznanja o suspenziji, Francuz se obratio javnosti putem društvenih mreža, izražavajući svoje duboko razočaranje.

- Ja sam gotov, ja sam mrtav. Pol Pogba više ne postoji - bio je izrazito emotivan komentar Pola Pogbe.

Ovaj iznenadni preokret u karijeri jednog od najboljih vezista na evropskoj sceni izazvao je zabrinutost među njegovim obožavaocima, ali i uzburkao fudbalsku javnost širom sveta.

Podsetimo, testosteron je hormon koji se prirodno proizvodi u ljudskom organizmu, a odgovoran je za razvoj sekundarnih polnih karakteristika kod muškaraca, kao i za povećanje mišićne mase i snage. U sportu, njegova upotreba može biti zabranjena zbog povećanja izdržljivosti, što može dovesti do neregularnog unosa supstanci radi poboljšanja sportskih performansi.

Pogba je tokom karijere igrao samo za dva kluba u seniorskoj konkurenciji, Mančester junajted i Juventus, u kome ga je i zatekla drakonska suspenzija.

Za reprezentaciju Francuske debitovao je 2013. godine i do 2022. upisao 91 odigranu utakmicu, uz 11 postignutih golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading