PODRAŠČANIN EMOTIVNO NAJAVIO ODLAZAK ODBOJKAŠA U PARIZ: "Ovaj put smo zaslužili..."

Autor:

Sport

23.06.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki dan za srpsku odbojku!

PODRAŠČANIN EMOTIVNO NAJAVIO ODLAZAK ODBOJKAŠA U PARIZ: "Ovaj put smo zaslužili..."

Foto: Starsport

Nakon 12 godina, srpski odbojkaši će ponovo imati priliku da se takmiče na Olimpijskim igrama, a ova vest je izazvala veliko oduševljenje kako među sportistima, tako i među navijačima. Pobeda Poljske nad Kubom u Ligi nacija bila je ključna za odlazak "orlova" u Pariz, što je pojačalo radost i uzbuđenje među ljubiteljima odbojke u Srbiji.

Od 1996. godine, muška odbojkaška reprezentacija Srbije bila je redovan učesnik Olimpijskih igara, ali je propustila Olimpijadu u Riju 2016. i Tokio 2020. godine. Ovaj dugi period čekanja činio je povratak "orlova" na olimpijsku scenu još značajnijim i emotivnijim za sve uključene u srpsku odbojku.


Jedan od ključnih igrača, srednji bloker Marko Podraščanin, nije krio svoje oduševljenje povratkom na Olimpijske igre. Na svom Instagram profilu, Podraščanin je podelio emocije sa fanovima.

- Posle 12 dugih godina čekanja, ovaj put smo zaista zaslužili. Bravo momci! Ajmo u Pariz kume! - napisao je Marko.

Podsetimo, Poljska, koju predvodi legenda naše odbojke Nikola Grbić, ubedljivom pobedom rezultatom - 3:0 (25:17, 25:20, 25:20) ostavila je Kubance na 11. mestu FIVB Svetske rang-liste, sprečivši ih da se plasiraju na OI. Iako će odbojkaši Srbije odigrati poslednji meč u Ligi nacija protiv Slovenije večeras od 20.30, rezultat ovog duela neće imati uticaja na plasman reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading