VOLIM TE! Ivana Španović blista NASMEJANA u zagrljaju OVOG muškarca! (FOTO)

Autor:

Sport

23.06.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rekorderka u skoku udalj se oglasila.

VOLIM TE! Ivana Španović blista NASMEJANA u zagrljaju OVOG muškarca! (FOTO)

Foto: prinstcreen/Instagram

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović donela je odluku da preskoči Evropsko prvenstvo kako bi se u potpunosti posvetila pripremama za Olimpijske igre u Parizu ove godine.

Takva odluka došla je u trenutku kada se rekorderka u skoku udalj sprema da osvoji jedinu medalju koja joj nedostaje u blistavoj karijeri - olimpijsko zlato.

Ivana Španović se nedavno razvela od Marka Vulete, čime je stavljena tačka na njihov brak, ali uprkos teškom periodu, njen osmeh i vedrina nikada ne napuštaju lik Srpkinje. Ova odluka da se fokusira na Olimpijske igre pokazuje njenu posvećenost i želju da postigne vrhunske rezultate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Dodig (@dino_dodig)

Uz podršku hrvatskog kolege Dina Dodiga, Ivana Španović ima dodatnu motivaciju za svoje sportske poduhvate.

Dodig je nedavno objavio emotivnu poruku na društvenim mrežama posvećenu Ivani, ističući njenu vedrinu i jednostavnost čak i u teškim trenucima.

- Ima ljudi, mada su retki, kojima ni bol ni misao ne unište vedrinu i jednostavnost. Čak ih učine boljim - napisao je Dino uz fotografiju na kojoj ga Ivana grli.

Španovićeva je odmah reagovala na ovu objavu, izražavajući svoju ljubav prema kolegi i napisala u komentaru "volim te".

Ova podrška i prijateljstvo između dvoje vrhunskih sportista samo dodatno potvrđuje koliko je važna podrška među članovima sportske zajednice, posebno u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading