KAKAV TRANSFER U PREMIJER LIGI! Ikona Old Traforda VRAĆA se u Mančester junajted!

Autor:

Sport

23.06.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni fudbaler se vraća na mesto uspeha, ali u drugoj ulozi.

KAKAV TRANSFER U PREMIJER LIGI! Ikona Old Traforda VRAĆA se u Mančester junajted!

Foto: www.profimedia.rs

Engleski mediji su preneli bombastične vesti o mogućem dolasku Rud Van Nistelroja na klupu Mančester junajteda kao pomoćnika Erika Ten Haga.

Ovaj slavni Holanđanin je ostavio dubok trag u istoriji kluba, postigavši 95 golova tokom svog petogodišnjeg boravka na Old Trafordu.

Posle uspešnog vođenja PSV iz Ajndhovena, Van Nistelroj je napustio klub zbog "nedovoljne podrške uprave", prema navodima specijalizovanog novinara za transfere, Fabricija Romana.

Ova mogućnost bi mogla da znači velike promene za Mančester junajted, ali i za samog Van Nistelroja, čime bi ponovo bio u centru pažnje fudbalskog sveta.

Foto: www.profimedia.rs

Rud Van Nistelroj

Pored potencijalne uloge pomoćnika Ten Hagu, Rud Van Nistelroj se pominje i kao mogući novi trener Barnlija, usled odlaska Vensana Kompanije u Bajern iz Minhena.

Ova vest otvara nove perspektive za proslavljenog napadača, koji bi mogao da preuzme odgovornost za vođenje novog-starog člana Čempionšipa. Ovo bi bila značajna promena u karijeri Van Nistelroja, koji bi svoje bogato iskustvo kao igrač mogao da prenese na nove generacije fudbalera.

Rud Van Nistelroj je jedan od najuspešnijih holandskih fudbalera u poslednjih nekoliko decenija. Njegova karijera, kako na terenu tako i van njega, obeležena je ne samo impresivnim brojem golova, već i uticajem koji je imao na mlade fudbalere. Ukoliko preuzme ulogu pomoćnika u Mančester junajtedu ili menadžera u Barnliju, Van Nistelroj bi mogao da nastavi da inspiriše nove generacije fudbalera i da doprinese razvoju ovih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading