POSLEDNJA PROVERA PRED ODLUČUJUĆE BITKE: "Orlovi" traže iskupljenje za bečki krah - evo gde možete gledati meč između Švedske i Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.06.2024

06:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što je urađeno, urađeno je. Nakon predstojećih 90 minuta fudbala sledi put u Nemačku.

POSLEDNJA PROVERA PRED ODLUČUJUĆE BITKE: "Orlovi" traže iskupljenje za bečki krah - evo gde možete gledati meč između Švedske i Srbije!

Foto: www.profimedia.rs

Sledećeg petka 14. juna startuje 17. Evropko prvenstvo u fudbalu koje će se ove godine održati u Nemačkoj. Među 24 selekcije Starog kontinenta, nokon gotovo četvrt veka našla se i reprezentacija Srbije koja je voljom žreba smeštena u grupu "C" zajedno sa selekcijama Engleske, Slovenije i Danske.

Pre par dana Srbija je u prvoj pripremnoj utakmici poražena u Beču od Austrije rezultatom 2:1, a danas će se u Stokholmu sastati sa reprezentacijom Švedske koja neće biti deo evropske fudbalske smotre.

Ovaj susret predstavljaće važnu proveru za našu reprezentaciju pred nadolazeće izazove. Posebnu pažnju privlači činjenica da će se nakon ovog meča od aktivnog igranja fudbala oprostiti čuveni Zlatan Ibrahimović.

Nakon poraza u Beču, izabranici selektora Dragana Stojkovića žele da dobrim rezultatom na severu Evrope, podignu samopouzdanje uoči predstojećih mečeva, a time i povrate poverenje ljubitelja fudbala u Srbiji koji su zasigurno razočarani sa ostvarenjima "orlova" u poslednja tri odigrana meča u kojima su zabeleženi neuspesi u mečevima sa Rusijom i Austrijom, uz minimalni trijumf nad selekcijom Kipra.

Republika

Foto: Starsport

Vreme je da "orlovi" zaigraju kako znaju - Dragan Stojković

 

Za ljubitelje fudbala širom sveta, susret između Švedske i Srbije imaće poseban značaj zbog oproštaja jednog od najvećih fudbalera svih vremena - Zlatana Ibrahimovića. Njegova fudbalska karijera obilovala je neverovatnim uspesima, a ovaj meč predstavljaće emotivan trenutak za sve pristalice fudbala.

Duel između Švedske i Srbije zakazan je za 18 časova, a ljubitelji fudbala imaće priliku da direktan prenos gledaju na kanalima RTS 1, kao i na Arenisport Premium 1.

Da podsetimo, prvi meč ovogodišnjeg Evropskog prvenstva Srbija će odigrati 16. juna kada će Gelzenkirhenu odmeriti snagu sa reprezentacijom Engleske, a zatim slede i dueli protiv Slovenije 20. juna i Danske pet dana kasnije, a oba nevedena meča biće odigrana na "Alijans Areni" u Minhenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading