SRBIJA NA NOGAMA: Piksijevi "orlovi" poleću - evo gde možete gledati prvu pripremnu utakmicu srpskog nacionalnog tima!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.06.2024

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se kroz mečeve brusi forma za evropsku smotru fudbala.

SRBIJA NA NOGAMA: Piksijevi "orlovi" poleću - evo gde možete gledati prvu pripremnu utakmicu srpskog nacionalnog tima!

Foto: Starsport

Svega deset dana je ostalo do početka Evropskog prvenstva, a premijerni meč biće odigran na minhenskoj "Alijans areni", gde će domaćin reprezentacija Nemačke, sa početkom od 21 čas, dočekati izabranu selekciju Škotske.

Srpska fudbalska reprezentacija svoj prvi meč odigraće dva dana kasnije, kada će se u Gelzenkirhenu sastati s Engleskom.

Uoči predstojeće evropske fudbalske smotre, izabranici selektora Dragan Stojkovića danas (uorak 4. jun) odigraće prvi pripremni meč, a protivnik u Beču biće izabrana selekcija Austrije, koja se takođe priprema za predstojeće takmičenje, na kojem će se u okviru grupe D sastati sa Francuskom, Poljskom i Holandijom.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je da je tim dobro pripremljen za ovu utakmicu, te da su igrači motivisani da pruže maksimum na terenu. Nakon nekoliko nedelja priprema, ovo će biti prilika da se vide rezultati rada i da se uoče eventualne taktičke promene u igri naše reprezentacije.

Republika

Foto: Starsport

Piksi brusi formu "orlova"

 

Ono što svakako može radovati sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji jeste činjenica da će direktan prenos meča iz Beča biti emitovan na RTS-u 1 i Arena sportu premijum 1.

Treba podsetiti da će "orlovi" nakon duela u Beču, već u subotu 8. juna, odigrati još jedan kontrolni susret i to protiv reprezentacije Švedske u Stokholmu.

Kada je reč o grupnoj fazi Evropskog prvenstva, Srbija će se nakon meča protiv Engleza sastati i sa selekcijama Slovenije (20. jun) i Danske (25. jun). Oba meča biće odigrana u Minhenu.

Da podsetimo, nakon gotovo četvrt veka Srbija se našla na Evropskom prvenstvu, a navijači se svakako nadaju da će "orlovi" konačno pokazati sav svoj kvalitet i da će publika u našoj zemlji imati priliku da se raduje uspesima izabranika selektora Dragana Stojkovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading