SADA JE SVE JASNO: Novak se usred noći obratio javnosti! Ima li razloga za strepnju? (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.06.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči duela sa sjajnim norveškim teniserom...

SADA JE SVE JASNO: Novak se usred noći obratio javnosti! Ima li razloga za strepnju? (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspeo je da se izdigne iznad svih problema i obezbedi plasman u četvrtfinale ovogodišnjeg Rolan Garosa, čime je nastavio pohod ka novoj tituli u francuskoj prestonici.

Nakon velike drame i meča u kojem je odigrano pet setova, Đoković je savladao Franciska Serundola rezultatom 3:2 (6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3).

Težak meč je trijumfalno okončan, ali je nad Parizom ostalo da lebdi pitanje da li će Đoković biti spreman da se suprostavi Norvežaninu Kasperu Rudu u četvrtfinalu, a po okončanju meča sa Argentincem, svojom izjavom je zabrinuo svoje pristalice:

- Poslednjih nedelja sam imao malo problema sa komforom, ali to nije uticalo na igru, igrao sam i sve je bilo okej do danas. Kasan finiš, nije pomogao spavanju i bioritmu. Osetio sam se dobro ulazeći u meč, odigrao sam dobar prvi set, a u 3. gemu drugog seta sam se okliznuo, to je uticalo na koleno i počeo sam da osećam bol i tražio sam fizija i medicinski tajmaut. Uspelo je da se sredi, ali me je uzdrmalo, dva seta nisam hteo da igram duge poene, nisam se osećao dobro da trčim, nisam znao da li da nastavim, dobio sam lekove i posle tri seta sam tražio još, to je bila maksimalna doza, 35-40 minuta je dejstvo, tada se poboljšalo, osetio sam manje limita u pokretu. Peti sat je bio bez bola. Efekti lekova neće dugo trajati, tako da ćemo obaviti testove i skener sutra, sa doktorom posle meča. Ima pozitivnih vesti, ali i briga. Videćemo sutra - istakao je Đoković.

Ipak, Novak se kasnije oglasio na svom Instagram nalogu najavljujući duel sa Kasperom Rudom u četvrtfinalu. Ova objava izazvala je niz spekulacija o tome da li je Novak dobio dobre vesti o povredi kolena.

Foto: Instagram.com/printscreen/djokernole

Novak je jednim postom na društvenim mrežama razrešio sve dileme?

 

Novak Đoković je istakao da je ranije igrao sa povredama mišića i uz korišćenje lekova i adrenalina. Naglasio je da je slobodan dan na grend slemu prilika da se oporavi, ali da je neizvesno da li će moći da nastavi takmičenje.

Svi ljubitelji tenisa svakako će sa velikim nestrpljenjem očekivati nove informacije sa Rolan Garosa, ali ostaj nada da poslednje Novakovo obraćanje jvnosti, znači i da će ipak biti spreman da krene u borbu za plasman u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading