PIKSI U PROBLEMU: (Ne)očekivana odluka - "orlovi" oslabljeni u Nemačkoj!?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.05.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivano, ili ne?

PIKSI U PROBLEMU: (Ne)očekivana odluka - "orlovi" oslabljeni u Nemačkoj!?

Foto: Starsport

Ponikao je u redovima Partizana, blistave trenutke karijere dosegao je u redovima najvećeg rivala Crvene zvezde, a prethodnu sezonu proveo je kao pozajmljeni fudbaler Torina u španskoj Majorci.

Pred leto koje donosi učešće srpskog nacionalnog tima na Evropkom prvenstvu nakon četvrt veka, Nemanja Radonjić je doneo, za mnoge neočekivanu odluku.

Fudbaler Nemanja Radonjić nije imao zadovoljavajuću minutažu u nacionalnom timu tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a nezadovoljstvo je kulminiralo odlukom da se povuče iz reprezentacije. Selektor Dragan Stojković više neće moći da računa na vihorno krilo.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić preskače Evropsko prvenstvo u Nemačkoj

 

I prethodnih nedelja Radonjić je punio novinarske stupce. Postoji mogućnost da se Nemanja Radonjić vrati u srpski fudbal, tačnije u redove Crvene Zvezde. Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, istakao je da Radonjić uvek ima otvorena vrata u klubu, ali da situacija zavisi od aktiviranja opcije otkupa od strane Majorka, kluba u kojem je nastupao u prethodnom periodu kao pozajmljeni fudbaler.

Takođe treba podsetiti da je selektor Dragan Stojković nedavno produžio ugovor sa srpskim nacionalnim timom i na čelu "orlova" ostaje barem do okončanja Svetskog prvenstva 2026. godine.

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj predstavlja veliki izazov za reprezentaciju Srbije, koja će prvi put posle 24 godine učestvovati na ovom takmičenju. "Orlovi" se nalaze u "grupi C" sa izabranim selekcijama Engleske Slovenije i Danske, a prvi meč ih očekuje 16. juna protiv Engleske. Ovo takmičenje predstavlja priliku za afirmaciju mladih talentovanih igrača i izgradnju uspešnog tima za budućnost.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading