KAKAV KRAJ PRVENSTVA ZA MITROVIĆA! Veliki Aleksandar GOLOM u 92. minutu UKRASIO sezonu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač stigao do 28. pogotka u prvenstvu Saudijske Arabije.

KAKAV KRAJ PRVENSTVA ZA MITROVIĆA! Veliki Aleksandar GOLOM u 92. minutu UKRASIO sezonu! (VIDEO)

Foto: Al Hilal

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović završio je sezonu u Saudijskoj Arabiji na visokom nivou, postigavši gol za svoj tim Al Hilal u meču protiv Al Vahde u gostima.

Ovaj pogodak, postignut u drugom minutu nadoknade vremena, bio je 28. gol sezone za Mitrovića, što predstavlja izvanredan uspeh za ovog talentovanog fudbalera.

Tokom protekle sezone, Mitrović je pokazao izuzetnu formu i konstantno doprinosio uspesima svog tima. Njegova sposobnost da postiže golove redovno je bila ključna za Al Hilal, a odlučujući gol protiv Al Vahde samo je potvrdio njegovu izuzetnu vrednost za ekipu.

Nakon ovog trijumfa, Mitrović i njegov tim imaju priliku da osvoje duplu krunu protiv ekipe Al Nasra, za koju nastupa poznati fudbaler Kristijano Ronaldo. Ovo će biti izuzetno uzbudljiv meč i prilika za srpskog rekordera da još jednom pokaže svoj talenat i odlučujući uticaj na rezultat.

Mitrovićeva uloga u timu Al Hilal bila je ključna tokom cele sezone. Njegova sposobnost da se izdigne u ključnim trenucima i postigne važne golove donela je timu brojne pobede i titule. Njegova predanost i veština na terenu zaslužuju veliko priznanje.

Završetak sezone u Saudijskoj Arabiji bio je začinjen Mitrovićevim impresivnim nastupima i ključnim golovima. Njegova sposobnost da se izdigne u odlučujućim trenucima pokazuje koliko je važan igrač za Al Hilal, a njegov uspeh dodatno je istakao njegovu izuzetnu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading