ODLUKA JE DONETA! Kakva je sudbina Luke Modrića? Epilog se očekuje nakon finala Lige šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.05.2024

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljma unazad traje polemika hoće li sjajni fudbaler napustiti redove "kraljevskog kluba"?

ODLUKA JE DONETA! Kakva je sudbina Luke Modrića? Epilog se očekuje nakon finala Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Luka Modrić sa peharom Lige šampiona

Već punih 12 godina je član madridskog Reala, a uoči finiša još jedne trofejne sezone i velikog finala UEFA Lige šampiona, u španskoj prestonici sve češće se polemiše o (ne)ostanku hrvatskog fudbalera u redovima aktuelnog šampiona Španije.

Luka Modrić, kapiten hrvatske reprezentacije, izrazio je nadu da će produžiti ugovor sa Real Madridom, navodeći da je odluka o njegovoj budućnosti već doneta. Iako nije otkrio prirodu te odluke, izrazio je želju da nastavi igrati za Real Madrid još jednu godinu, ističući svoju želju za oproštajem sličnim onom kakav je upriličen Toniju Krosu.

S obzirom na to da mu ugovor ističe za mesec dana, Modrić se suzdržavao od rasprave o pregovorima o produženju saradnje sa upravom kluba. Dok održava određeni stepen tajnovitosti oko svojih budućih planova, nestrpljivo očekuje predstojeće finale Lige šampiona na stadionu "Vembli" protiv Borusije Dortmunda, pri čemu su se pojavile spekulacije u španskim medijima o potencijalnom produženju ugovora nakon događaja.

Foto: www.profimedia.rs

Odluka će uskoro biti obelodanjena - Luka Modrić

 

Uprkos neizvesnostima oko svoje budućnosti, Modrić ostaje posvećen svojim trenutnim obavezama na terenu. Ove sezone je učestvovao u 45 utakmica, od kojih je polovinu započeo. Klupska strategija podmlađivanja tima često je rezultirala time da se Modrić nađe na klupi. Međutim, on je potvrdio svoje odbijanje da prihvati smanjenu ulogu i izrazio svoju odlučnost da se bori za mesto u timu, ostajući pritom dostupan kad god je potreban timu.

Modrićeva privrženost Real Madridu proteže se i izvan njegove igračke karijere. On zamišlja budućnost u kojoj ostaje u Madridu, u kojem se njegova porodica nakon svih godina, oseća kao kod kuće.. Njegov pozitivan odnos s predsednikom Florentinom Perezom dodatno učvršćuje njegovu želju da nastavi svoju vezu sa klubom i nakon završetka igračke karijere.

Istovremeno je Luka Modrić istakao da, barem za sada ne razmišlja o uplivu u trenerske vode uz isticanje fokusiranosti na najvažniju utakmicu evropskog klupskog fudbala nakon koje se očekuje i obelodanjivanje parafiranja nove saradnje između Luke Modrića i najtrofejnijeg evropskog fudbalskog kolektiva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading