DRAGIŠA BINIĆ OTKRIO RAZLOGE DOLASKA BAŽDAREVIĆA U BEOGRAD: Evo da li je on naslednik Piksija!

Autor:

Sport

30.06.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika bura se podigla nakon kraha Srbije u Nemačkoj.

DRAGIŠA BINIĆ OTKRIO RAZLOGE DOLASKA BAŽDAREVIĆA U BEOGRAD: Evo da li je on naslednik Piksija!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi neuspeh na Evropskom prvenstvu, ne uspevši da prođe grupnu fazu takmičenja. Sa samo dva osvojena boda, naša selekcija je zauzela četvrto mesto iza Engleske, Danske i Slovenije, što je izazvalo talas spekulacija o budućnosti selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Prema saznanjim našeg portala čelnici Fudbalskog saveza Srbije su dan nakon ispadanja sa šampionata Evrope krenuli u pregovore sa legendanrim selektorom Nemačke, Joakimom Levom. Međutim, kao jedan od kandidata pojavio se i Mehmed Bažadrević proslavljeni fudbaler i bivši selektor Bosne i Hercegovine. Takođe, Baždarević je nedavno gostovao u emisiji "Sportlight EURO specijal" gde je poručio Dragiši Biniću da se vide u nedelju.

Foto: Starsport

Mehmed Baždarević

Povela se polemika o tome da li će Baždarević možda pregovarati o preuzimanju kormila Srbije, a Binić je za Republiku oktrio razloge njegovog pojavljivanja.

- Baždarević dolazi onako u Beograd, nema to veze sa reprezentacijom Srbije. On je u privatnoj poseti u Beogradu, ima neku familiju ovde, a ima i neki posao - naveo je Binić.

Podsetimo, Baždarević je istakao da ne bi imao ništa protiv da bude sleketor Srbije.

- Itekako! Rekao sam, voleo bih da imam takve igrače. Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam sretan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat koji bih, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom - rekao je Baždarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading