BIVŠI TRENER ZVEZDE SKUPLJA TROFEJE! Milojević POKORIO Emirate!

Autor:

Sport

27.05.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak osvojio "duplu krunu".

BIVŠI TRENER ZVEZDE SKUPLJA TROFEJE! Milojević POKORIO Emirate!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Nakon 17 godina čekanja, fudbalski klub Al Vasl je konačno dočekao da osvoji duplu krunu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Predvođeni nekadašnjim trenerom Crvene zvezde, Milošem Milojevićem (41), igrači ovog tima su uspeli da ostvare ovo značajno dostignuće. Mladi stručnjak stigao je u klub na početku sezone, a sada je dva kola pre kraja prvenstva i teoretski osigurao šampionsku titulu.

Sa skromnijim budžetom u poređenju sa nekim od najjačih timova u Emiratima, Al Vasl je uspeo da se istakne i osvoji prvenstvo, što je svakako impresivan podvig.

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Al Vasl je takođe ostvario pobedu u kupu, savladavši ekipu Šababa rezultatom 3:0. Posebno interesantno jeste to što je na klupi Šababa bio bivši strateg Partizana, Marko Nikolić, dodajući dodatnu zanimljivost ovom susretu.

U istom prvenstvu, ekipa Al Aina zauzela je tek treće mesto, što je iznenađujuće s obzirom na njihovu reputaciju. Međutim, proteklog vikenda su uspeli da osvoje Azijsku ligu šampiona, što predstavlja izuzetan uspeh za ovaj tim.

Miloš Milojević je, podsetimo, osvojio titulu sa Crvenom zvezdom, da bi se posle toga rastao sa klubom iz Ljutice Bogdana i otisnuo u Ujedinjene Arapske Emirate.

Inače, Milojević se nedavno našao na radaru i holandskog velikana Fejenorda iz Roterdama, koji je posle odlaska njegovog trenera Arnea Slota u redove slavnog Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading