BOMBA: Rusi nude čitavo bogastvo za reprezentativca Srbije!

Autor:

Sport

30.06.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoj ponudi je teško odoleti.

BOMBA: Rusi nude čitavo bogastvo za reprezentativca Srbije!

Foto: www.profimedia.rs

Prema informacijama italijanskih medija, Zenit iz Sankt Peterburga je spremio ponudu za srpskog reprezentativca i fudbaleru Torina, Ivana Ilića. Sa obećanjem od 25 miliona evra na računu ''bikova'', ova ponuda je izazvala veliku pažnju javnosti. Međutim, novi detalji o ponudi otkriveni su nedavno, a oni su još šokantniji od prethodnih informacija.

Foto: Starsport

Ivan Ilić i Saša Lukić

Prema otkrivenim detaljima, Zenit ne štedi na luksuzu kada je reč o svojoj ponudi za Ivana Ilića. Pored impresivne plate od tri miliona evra po sezoni, fudbaleru je ponuđena vila u samom srcu Sankt Peterburga. Ova nekretnina, verovatno, predstavlja samo jedan od simbola luksuza koji mladi fudbaler može očekivati ukoliko prihvati ovu ponudu.

Pored vile, Zenit je navodno ponudio i luksuzni automobil kao deo paketa za Ivana Ilića. Ovo je detalj koji svakako privlači pažnju, jer pokazuje koliko je klub spreman da uloži u udobnost i privilegije svog potencijalnog igrača. Još jedan neverovatan detalj ove ponude jeste i poklon u vidu neograničenog broja besplatnih letova za Srbiju. Ovakav vid podrške i fleksibilnosti definitivno čini ovu ponudu izuzetno primamljivom za mladog fudbalera.

Iako je odluka o prelasku u drugi klub uvek teška, ponuda Zenita za Ivana Ilića svakako je jedna od onih koje se ne odbijaju tek tako. Sa luksuznim životnim uslovima i neobičnim privilegijama poput neograničenih letova, ova ponuda definitivno obećava fudbalsku karijeru upakovano u raskoš i udobnost. Ostaje da vidimo kakav će biti konačan ishod ovog neobičnog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading