ITALIJAN ZGRABIO ŽENU ZA BUJNE GRUDI I UŽIVA: Nije mu dosta četvoro dece (FOTO)

Autor:

Sport

30.06.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije igrao na EP, pa je koristio slobodno vreme

ITALIJAN ZGRABIO ŽENU ZA BUJNE GRUDI I UŽIVA: Nije mu dosta četvoro dece (FOTO)

Foto: Instagram/jessicamelena

Imobile sa suprugom

Ćiro Imobile odlučuje da se fokusira na porodicu

Italijanski napadač Ćiro Imobile nije bio među odabranima za učešće na Evropskom prvenstvu, pa mu je to omogućilo da se više fokusira na svoju porodicu. Sa suprugom Džesikom Melenom i četvoro zajedničke dece, Ćiro je otišao na letovanje, daleko od fudbalskih terena i medijske pažnje na Ibicu.

Porodično letovanje na Ibici

Dok se većina fudbalera fokusirala na Evropsko prvenstvo, Ćiro Imobile je odlučio da iskoristi slobodno vreme sa porodicom. Njihovo letovanje na Ibici bilo je ispunjeno srećnim trenucima, a Džesika je aktivno delila njihove porodične avanture na društvenim mrežama. Međutim, jedna fotografija privukla je posebnu pažnju javnosti.

Republika

Foto: Instagram/jessicamalena

Imobile zgrabio suprugu za grudi

Provokativna fotografija i reakcija medija


Jedna od fotografija koju je Džesika podelila pokazuje Ćira kako je drži za grudi dok se oboje smeše. Ova provokativna slika izazvala je reakciju italijanskih medija, dok je javnost bila podeljena oko komentara na račun napadača Lacija. Ipak, ono što je sigurno jeste da je Ćiro veliki kralj.

Ćiro Imobile - Porodičan čovek izvan terena

Iako nije bio deo nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu, Ćiro Imobile je pokazao da mu je porodica na prvom mestu. Sa suprugom i decom, proveo je kvalitetno vreme i uživao u letnjim radostima, daleko od fudbalske stresne atmosfere.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading