VIDIĆ DONEO ODLUKU: Povlači se iz srpskog fudbala

Autor:

Sport

30.06.2024

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro bi trebalo da to i ozvaniči.

VIDIĆ DONEO ODLUKU: Povlači se iz srpskog fudbala

Foto: Starsport

Nemanja Vidić

Nemanja Vidić razmatra povlačenje iz Skupštine Fudbalskog saveza Srbije

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić, član Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) poslednjih 20 meseci, nalazi se na korak do odluke o povlačenju iz najvišeg tela domaćeg fudbala. Prema saznanjima "Sport kluba", Vidić će uskoro zauzeti konačan stav o isplativosti članstva u FSS-u, a nezvanično, odluka o povlačenju je sasvim izvesna.

Razočaranje i neuspeh na Prvenstvu Evrope

Razlozi koji su doveli do ove odluke su vezani za Vidićevo nezadovoljstvo u srpskom fudbalu, posebno nakon neuspeha reprezentacije na nedavno završenom prvenstvu Evrope. Iako kao delegat praktično nema uticaj, prema rečima navedenog portala ne želi više da bude deo FSS.

Republika

Foto: ST/Petar Divac, TANJUG / TANJA VALIC / bb

Nemanja Vidić i Dragan Džajić

Ovako je Vidić govorio pred nastup Srbije u Nemačkoj:


- Šta možete da očekujete od Srbije? Mislim da ćemo ići dosta napred, da ćemo davati golove, to je dobro poslednjih par godina. Posebno je to bio slučaj u Kataru, ali smo primili osam golova. Ako pogledate Srbiju sada posle dve godine, nismo se popravili u tom aspektu i to je još problem. Imamo nekoliko dobrih igrača, ali problem je što igraju u Saudijskoj Arabiji i Turskoj. Ne znam kakvog će fizičkog stanja biti pred EVRO 2024, ali to su jako važni igrači za nas, oni koji kreiraju golove i koji ih postižu.

Međutim, bilo je baš obrnuto - odbrana je sijala, dok su napadači zakazali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading