VELIKO INTERESOVANJE ZA MEČEVE VIMBLDONA: Navijači kampuju ispred terena kako bi došli do karata!

Autor:

Sport

30.06.2024

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesatna situacija u Londonu.

VELIKO INTERESOVANJE ZA MEČEVE VIMBLDONA: Navijači kampuju ispred terena kako bi došli do karata!

Foto: www.profimedia.rs

Teniski fanovi su već pristigli u Vimbldon park kako bi se pridružili redu ispred ovogodišnjeg Šampionata. Vimbldon ostaje jedan od retkih velikih sportskih događaja koji omogućava navijačima da kupe ulaznice plaćanjem na dan događaja. Sve do poslednja četiri dana turnira, 500 ulaznica za Centralni teren se zadržava kako bi se prodavale na ulazu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Da bi stigli do prvog mesta u redu kako bi obezbedili mesta na Centralnom terenu, mnogi fanovi su već uzeli svoje redne karte i postavili svoje šatore u Vimbldon parku. Neki su već rano postavili svoje stolove za ribolov i uživali u pripremljenom ručku. Sutra ujutru, fanovi će biti probuđeni između 5:30 i 6:00 sati i zamoljeni da rastave svoje šatore, a zatim će morati odneti svoj veliki prtljag do garderobe.

Kapije kluba All England će se otvoriti u 10 sati, a igra na spoljnim terenima će početi sat vremena kasnije. Akcija na terenu broj 1 počinje u 13 sati, a na Centralnom pola sata kasnije. Fanovi koji su čekali u redu, u nekim slučajevima više od 24 sata, imajuće priliku da uživaju u sjajnom danu tenisa prvog dana ovogodišnjeg Šampionata.

Osim toga, fanovi koji prisustvuju sutra će imati priliku da podrže mnoge britanske igrače. Emma Radukanu, 21-godišnja zvezda, predvodiće listu britanskih igrača koji igraju prvog dana, kada se bude suočila sa Alexandrovom na Centralnom terenu. Charles Broom će napraviti svoj debi na Grend slemu na terenu broj 2, suočavajući se sa trostrukim osvajačem Grend slemova, Stanom Vavrinkom. Liam Broady će se boriti protiv Botic van de Zandčulpa na terenu broj 12, dok će Heather Watson otvoriti meč na terenu broj 18 protiv partnerke u dublu, Grit Minnen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading