"PALA" BANDA SA HORGOŠA! Mesecima pljačkali - policija im pronašla i alat za "rad"! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.05.2024

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati

"PALA" BANDA SA HORGOŠA! Mesecima pljačkali - policija im pronašla i alat za "rad"! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, UKP, Službe za suzbijanje kriminala i PU u Kikindi, uhapsili su četiri osobe iz Horgoša zbog postojanja osnova sumnje da su od početka godine, na teritoriji Horgoša, izvršile više krivičnih dela teška krađa i krađa. 

Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenih A. K. (1998), E. K. (2005), K. K. (1993) i A. P. (1990) policija je pronašla alat za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja navedenih krivičnih dela, a kod K. K. i izvesnu količinu materije za koju se sumnja da je amfetamin.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Od početka godine, na području Horgoša prijavljeno je 16 krivičnih dela krađa, od kojih je 8 rasvetljeno i 9 teških krađa od kojih je 7 rasvetljeno.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su juče A. S. (31) iz Subotice, neposredno nakon što je izvršio krivično delo razbojništvo.

On se sumnjiči da je, uz pretnju metalnim predmetom, od radnice jedne menjačnice otuđio novac, saopštila je PU Subotica.

Policija ga je ubrzo pronašla i kod njega je nađen i ukradeni novac. 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading