OVO JE ŽENA ČIJE JE TELO PRONAĐENO U STANU NA VOŽDOVCU: Muž pozvao policiju, a onda uhapšen!

Autor:

Hronika

22.06.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja R., direktorka u jednoj čuvenoj PR kompaniji pronađena je sinoć mrtva u stanu na Voždovcu

Sonja R. (50), direktorka u jednoj čuvenoj PR kompaniji, pronađena je mrtva sinoć u svom stanu na Voždovcu, a policija je privela njenog supruga, koji je obavestio i policiju o njenoj smrti. Prema nezvaničnim saznanjima, on se sumnjiči da joj je naneo povrede.

Tokom večeri prvo se na društvenim mrežama pojavio snimak policije koja iznosi telo iz zgrade, a jutros su mediji preneli vest o njenoj smrti.

Republika

Foto: Facebook

Sonja sa bratom Vojkanom Radošem

Sonja je sestra muža voditeljke Ane Pendić Radoš, Vojkana Radoša (gore na slici levo je Sonja, a desno Vojkan). Anin muž je Vojkan Radoš, direktor televizije "B92" i uspešan poslovni čovek, kako prenosi Blic.

Podsećanja radi, telo ubijene žene poslato je na obdukciju. Prema nezvaničnim informacijama, suprug je pozvao policiju i prijavio da mu je žena preminula, a osumnjičeni je posle privođenja priznao policiji da je tukao suprug.

- Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda - rekao je izvor za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pa dobro...

22.06.2024 14:20

Tu su i ime i slika žrtve, ime i slika brata žrtve, ime žene brata žrtve...a gde je ime ubice?

Odgovori 36 1
Niki

22.06.2024 15:28

@Pa dobro... - Odlicna konstatacija.Upravo ovo prikazuje odnos nase drzave i medija u situacijama nasilja.Izlazice tekstovi o zrtvi a ne o nasilniku.Zataskivanje nasilnickog ponasanja od komsiluka do institucija(skola,radnih organizacina,sudstva) je kod nas uobicajena slika.Slike im kaciti na sve stubove u gradu a kazna samo moze biti dozivotni prinudni rad.

Odgovori 31 1