FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU! Uhapšen muškarac sa čak 15 kila droge! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

24.04.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pretresla stran, druge prostorije, kao i automobil osumnjičenog

FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU! Uhapšen muškarac sa čak 15 kila droge! (FOTO, VIDEO)

Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su S. R. (41) iz Beograda, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Policija je pretresom strana, drugih prostorija, kao i automobila osumnjičenog pronašla i zaplenila oko 15 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, oko pola kilograma materije za koju se sumnja da je amfetamin, oko 15.000 tableta za koje se sumnja da je ekstazi, oko pet litara amfetaminskog ulja i dve vagice za precizno merenje, navodi se u saopštenju MUP-a. 

 

 

S. R. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Podsećamo, mađarska policija je razbila srpsko-mađarski lanac trgovine drogom u Budimpešti i uhapsila trojicu Srba i jednog Mađara, dok se za ostalima traga. U akciji je zaplenjeno oko 27 kilograma narkotika, među kojima su amfetamini, marihuana i kokain, čija se vrednost procenjuje na skoro dva miliona evra.

Lokalni mediji naveli su ranije da je policijska akcija počela u martu hapšenjem jednog Srbina na južnom graničnom prelazu.

Srbin je priveden 11 . marta, a pretresom prostorije koje je koristio pronađen je amfetamin i marihuana. Kasnije 7. aprila, uhapšen je jedan Mađar i trojica Srba, pretresom njihovog imanja pronađeno je nekoliko kilograma hašiša i kokaina. Takođe pronađene su mašine za umotavanje, digitalne vage i plastične kese - naveo je mađarski portal i dodao:

Od njih trojice zaplenjeno je 27 kilograma droge čija vrednost ide i do 10 miliona forniti, odnosno nešto više od 25.000 evra. Četvorica muškarac uhapšena su zbog sunje da su švercovali narkotike. -

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading