HITNA SVE POKUŠALA KAKO BI SPASILA SONJU, ALI... Otkriveni novi detalji tragedije!

Autor:

Hronika

22.06.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari Hitne pomoći su brzo stigli po pozivu, ali Sonji nije bilo spasa

HITNA SVE POKUŠALA KAKO BI SPASILA SONJU, ALI... Otkriveni novi detalji tragedije!

Foto: printskrin/instagram/192_rs, Facebook

Sonja R. (50), direktorka u jednoj poznatoj kompaniji, pronađena je mrtva sinoć u svom stanu na Voždovcu, a policija je privela njenog nevenčanog supruga, jer su, prema nezvaničnim informacijama, na telu uočene povrede.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, veruje se da je upravo nevenčani suprug sinoć uputio poziv Hitnoj pomoći i naveo da je Sonji pozlilo i da je izgubila svest. Sve se događalo oko 22 sata. Hitna je brzo stigla u stan koji se nalazi u naselju Medaković 3 i dugo su pokušavali da reanimiraju Sonju, ali nažalost bez uspeha.

Tada su navodno na Sonjinom telu uočene povrede. Sonjino telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije su rekle kako su Sonja i njen partner delovali kao skladan par i da ništa nije slutilo da je bilo problema među njima.

Ipak, u poslednje vreme su je slabije viđali sa njim.

"Ovde radim već godinama i stalno sam ih viđala zajedno. Delovali su kao divan i skladan par. Međutim, u poslednje vreme primetila sam da Sonja dolazi u radnju bez supruga. Pitala sam je gde joj je dragi, a ona mi je kratko rekla da nisu više zajedno", rekla je komšinica za Telegraf.

Komšije su navele i da sinoć ništa čudno nisu čuli iz Sonjinog stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading