"BEZ TEBE MOJE SRCE VENE, PROBUDI SE NA ČAS DA TI ČUJEM GLAS": Majka i sestra Dalibora ubijenog u Duboni neutešne

Autor:

Hronika

22.06.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči posvećene ubijenom mladiću paraju dušu.

"BEZ TEBE MOJE SRCE VENE, PROBUDI SE NA ČAS DA TI ČUJEM GLAS": Majka i sestra Dalibora ubijenog u Duboni neutešne

Foto: Facebook

Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, neprestano deli svoju duboku tugu na društvenim mrežama, izražavajući svoj bol zbog gubitka svog sina u masakru u Duboni. Njene poruke su ispunjene neizmernim bolom i nedostatkom za sinom.

U jednoj od poslednjih poruka koje je posvetila svom sinu, Danijela piše:

- Bez tebe moje srce vene, probudi se na čas da ti čujem glas. Prolaze dani, prolaze meseci, godine, a tebe nema više. Sve me podseća na tebe. Svaki trenutak bez tebe boli. Nema te više, ali si zauvek u mom srcu. Nedostaješ, sine.

"Nisam te tražila da bih te izgubila"

Suzana Ranković, rođena sestra Dalibora Todorovića objavila je na društvenim mrežama pesmu posvećenu nastradalom bratu. Prenosimo je u celosti:

Nisam te tražila da bih te izgubila

Nisam, a noćima sam se budila

U mraku sobe tražila bih sjaj

Zamišljala tebe, zamišljala raj

Po danu bih u tvoju sliku gledala

Sa usana tvojih govor zamišljala

Iz očiju tvojih tražila bih sjaj

Samo da zaboravim onaj tužni Maj

A tišina neka samo bi se širila

Iz kandila svetlost jedino treperi

Ja poželim, rođeni, da ti dođeš meni

Znam da to je želja moja

Svud si oko mene, brate,

samo te ne vidi rođena tvoja.

 

Policija telima zaštitila Uroša Blažića

Policija je morala hitno intervenisati kako bi zaštitila Uroša Blažića prilikom njegovog dolaska na suđenje za masakr u Viši sud u Smederevu krajem maja. Blažić je doveden sa pancirom i lisicama na rukama i nogama, ali čim je kročio u sudnicu gde su se nalazile porodice ubijene i ranjene dece, situacija je eksplodirala emocijama.

Nakon što je Blažić ušao u sudnicu, oko 70 prisutnih oštećenih osoba, većinom roditelja žrtava, momentalno je reagovalo i krenulo ka njemu. Očevidac je opisao da su roditelji izgubili kontrolu nad emocijama, što je potpuno razumljivo u tako emotivno nabijenoj situaciji.

- Situacija je brzo izmakla kontroli nakon što je masovni ubica stupio u sudnicu. Blažić je napravio samo nekoliko koraka unutra, a oštećeni su ustali sa stolica i krenuli ka njemu. To je bio prvi susret roditelja sa osobom koja je ubila njihovu decu, pa nisu mogli da kontrolišu svoje emocije - rekao je očevidac.

Policija i sudski stražari su odmah reagovali trčeći, i uzeli su Blažića i njegovog oca pod strogom zaštitom. Obojica su bili okovani i nosili pancire, dok su se konstantno okretali da vide da li su roditelji uspeli da ih prate.

- Sud je bio ispunjen plačem, vikom i besom. Roditelji su besneli: 'Kome se ovde sudi? Zašto više nisi tako hrabar? Streljao si našu decu! - dodao je sagovornik, opisujući mučnu i tešku scenu koju je bilo teško gledati.

Policija je morala intervenisati i stala na vrata sudnice kako bi sprečila roditelje ubijene dece da napuste prostoriju dok Blažić i njegov otac nisu odvedeni na bezbedno mesto.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading